Servicii de promovare & SEO Bucuresti – baza promovarii afacerii tale

  • Miercuri, 29 Aprilie 2020
  • Internet
  • Publicat de
SEO Bucuresti SEO Bucuresti

Tu folosesti servicii de promovare online pentru afacerea ta? Atunci cand ne gandim la promovarea unei afaceri, ne gandim, inevitabil, la optimizarea SEO. Agentia Servicii SEO Bucuresti ofera suport celor care au o afacere si isi doresc sa o promoveze in mediul online. 

O afacere are nevoie de serviciile de promovare pentru a ajunge aproape de potentialii clienti. Exista numeroase metode de a ajunge aproape de potentialii clienti. In primul rand, canalele de social media. In al doilea rand, reclamele platite pe Google, Google Ads. O alta metoda de promoare ar fi marketing-ul cu ajutor influencerilor sau a blogerilor.  

Si exemplele pot continua, deoarece internetul este in miscare non-stop. Ideal este sa ne alegem armele cu inspiratie. Produsele si serviciile unei firme pot fi promovate diferit de alte firme, acest lucru este perfect normal. Nu este util sa copiem miscarile de marketing ale competitorilor nostri, deoarece nu exista o formula clasica pentru toate firmele.

Servicii de promovare – cost si beneficii

 

Dupa cum am observat mai sus, exista o multime de metode prin care sa facem promovarea afacerii noastre. Cum stim ce servicii de promovare sa alegem? In functie de bugetul disponibil si de beneficiile pe care le putem primi, hotaram pentru o parte din acele servicii de promovare. Deoarece investitia costa mult, un numar foarte mic de afaceri poate spune ca isi permite sa investeasca in servicii de promovare pe toate planurile. 

Un top al serviciilor de promovare ar fi optimizarea SEO, pentru beneficiile organice, si promovarea prin campaniile de social media. Am mentionat campaniile de social media, insa aici nu ne referim la reclamele de pe Facebook sau Instagram, deoarece si acelea presupun un buget mare.

Costul unei campanii de SEO ajunge sa fie undeva intre 100 EUR si 300 EUR lunar, timp de 6 sau 8 luni minim. In SEO se vorbeste de o durata de minim 6 luni de optimizare, deoarece este nevoie de o munca constanta. SEO se aseamana unui maraton de optimizare, nu unui sprint de munca de 24 de ore. 

 

Rezultatele unor servicii de promovare

 

Pentru a intelege care este ROI (return of investment in engleza, tradus ca intoarcere investitiei in limba romana) trebuie sa putem urmari evolutia site-ului afacerii noastre. 

Se incepe orice campanie de promovare cu un audit pentru a sti starea afacerii in mediul online. Stabilim situatia la T zero, apoi planuim o strategie. Strategia este sparta pe taskuri si obiective. In fiecare luna care trece de la pornirea campanie, se produce un raport cu evolutia. 

Este usor de inteles de ce avem nevoie de aceste rapoarte lunare. Insa, interesant este sa cunoastem informatii destule despre promovarea online sa intelegem ce fel de asteptari putem avea.

Optimizarea SEO este un exemplu perfect de asteptari nerealistice din partea clientilor. Chiar daca angajam un expert in optimizare nu putem astepta rezultate mari vizibile din luna 1 sau luna 2. Optimizarea organica nu functioneaza ca o reclama platita.