Ai un skill demn de impartasit cu noi? Posteaza-ti anuntul de servicii pe RisCo!

Ai un skill demn de impartasit cu noi? Posteaza-ti anuntul de servicii pe RisCo! Ai un skill demn de impartasit cu noi? Posteaza-ti anuntul de servicii pe RisCo!

Vrei sa iti promovezi serviciile si sa atragi cat mai multi clienti?

Esti pasionat de ceea ce faci, ai incredere deplina in expertiza ta si consideri ca trebuie sa impartasesti aceste detalii intr-o comunitate bazata pe aceleasi principii?

Daca raspunsul este “da”, esti in locul potrivit! Posteaza gratuit anuntul tau de servicii pe siteul nostru, la categoria “Anunturi servicii” si pregateste-te sa fii contactat!

Pentru a filtra mai eficient cautarea si pentru a aparea in topul cautarilor, adauga detaliile esentiale pentru client, cum ar fi domeniul si tipul de serviciu, cat si orasul in care profesezi.

De ce sa postezi pe RisCo? Ei bine, avem un flux extrem de ridicat de utilizatori pe pagina, utilizatori care provin majoritar din cele peste 750.000 de companii din Romania care lucreaza cu noi.

Pe RisCo nu doar noi prestam servicii, acum ai posibilitatea de a te remarca!

Utilizatorii prezenti pe pagina sunt aici pentru a accesa rapoartele noastre financiare, fiscale si judiciare pentru firmele din Romania.

Majoritatea sunt angajati ai companiilor, insa inainte de angajati, sunt oameni.

Oameni cu diverse nevoi si interese, oameni in cautare de servicii de calitate, fie ca vorbim despre domeniul administrativ, contabilitate sau HoReCa, fie ca vorbim de munca fizica.

Cererea fiind mare, acum ai sansa de a-ti inainta oferta! Ai posibilitatea de a verifica orice client inainte de a accepta oferta .

Aduni datele care iti sunt necesare si astfel incepi o evaluare preliminara, pentru a te asigura ca toti termenii sunt respectati si ca prestarea serviciilor tale nu implica riscuri. In anunt te sfatuim sa furnizezi cat mai multe detalii despre serviciile pe care le prestezi, dar si despre disponibilitatea pe care o ai.

Clientii nu vor intarzia sa apara!