Semne ca ți-ai intalnit viitorul soț

Semne ca ți-ai intalnit viitorul soț Semne ca ți-ai intalnit viitorul soț

 

In secolul vitezei relațiile și casatoria sunt subiecte aproape tabu sau motiv de glumițe, deși toata lumea tanjește sa se așeze (la un moment dat) langa cineva. Iubirea a reușit dintotdeauna sa bata nevoia de bani, putere sau orice motiv pragmatic pentru ca dicteaza cursul vieții din cu totul alte zone.

Cand te indragostești de cineva ai senzația ca mergi in locul ”tau” special, unde te simți in siguranța. Iar de cele mai multe ori, chiar daca suna dulceag și adolescentin, locul ala se gasește in brațele persoanei iubite.

Fie ca te gandești la casatorie, fie ca ești sceptica in privința acestui angajament pe durata nedeterminata, Interzis Minorilor iti prezinta 7 semne care te pot face sa-ți dorești sa ramai toata viața alaturi de omul de langa tine:

1. Partenerul tau ți-e și prieten și nu trebuie sa joci un rol cand ești cu elTe cunoaște atat de bine incat atunci cand ai o zi proasta nu trebuie sa te prefaci. Cand ești cu el te simți speciala fiind tu insați. Daca e omul care te iubește deși ai stat toata ziua in pijamale și cu tricoul patat de la micul dejun și care iți spune ca ești frumoasa, atunci e omul langa care poți ramane toata viața.

2. Te-a vazut amețita și mahmuraSunt unele momente in istoria ta pe care ți-ai dori sa le ingropi intr-un cotlon. Dar ele sunt probabil pe Facebook. Insa ele exista și vor fi acolo toata viața. Inainte sa faci pasul cel mare este bine sa incerci binele și raul, iar cand spun raul vorbesc de seara aia cand ai baut cu atata pasiune cocktail-urile alea și ai dormit in baie. Și de a doua zi cand el iți facea sucuri de lamaie și-ți dadea aspirine.

3. Dupa o zi proasta vrei sa stai cu elIndiferent de starea in care te afli preferi sa fii cu el decat sa fii singura pentru ca prezența lui te face sa te simți mai bine. In momente din astea are rabdare cu tine, asculta problemele fara sa-ți dea argumentele lucide și logice sub forma de sfaturi. Pentru ca știe ca nu vor ajunge la tine și te vor indispune și mai tare Totuși, este omul care te calmeaza și influențeaza in bine.

4. Chimia e și mai intensaȘtiți cuplurile acelea pe care le privești și pare ca abia au inceput o relație și ele sunt impreuna de o galagie de ani? Ei bine, chimia lor nu se stinge. Fizic, emoțional și mental cei doi sunt compatibili și atrași intodeauna unul de celalalt. Oamenii de genul asta pun pasiune atat in viața sexuala, cat și intr-o plimbare la piața.

5. Va iubiți mai mult decat va certațiDaca in filme sunt taiate la montaj parțile in care cuplurile sunt nervoase, se cearta sau au momente dificile, in viața reala exista situații de genul asta. Dar intotdeauna balanța va inclina inspre iubire atunci cand omul de langa tine este cel potrivit.

6. Nu doar te aude, dar te și asculta O alta caracteristica a cuplurilor longevive este legata de intuiția fața de nevoile partenerului. Daca ai ajuns in stadiul in care iți anticipeaza nevoile inainte sa i le comunici, este atent la tine și te sprijina in demersurile tale, atunci ai mai bifat un semn.

7. Te accepta așa cum eștiIn ciuda zilelor morocanoaste, a dezordinii și a momentelor cand vorbești foarte tare, te iubește. Chiar daca ție-ți displac și incerci sa le schimbi, lui i se par dragalașe. Știe totul despre tine, le povestește prietenilor cu mandrie ca exiști in viața lui și iți apreciaza și calitațile și defectele, dar mizeaza pe primele? EL e!

V-ați gasit, va simțiți grozav impreuna și parca toate au devenit mai simple? Chiar daca petreceți mult timp voi doi nu va plictisiți, ba gasiți mereu ceva amuzant de facut sau un subiect de discutat? Poate ar trebui sa incepi sa te gandești la rochia alba.

Mult succes!