Sa iesi de pe un grup de chat poate fi mai greu decat pare

Sa iesi de pe un grup de chat poate fi mai greu decat pare Sa iesi de pe un grup de chat poate fi mai greu decat pare

Cu această eră digitală, aplicațiile de mesagerie au devenit o normă în ceea ce privește comunicarea. Când doriți să ajungeți la mai mulți oameni în același timp și să începeți o conversație cu ei, chaturile de grup sunt calea de urmat. Acestea pot fi destul de eficiente pentru majoritatea cazurilor. Cu toate acestea, chat-urile de grup pot deveni toxice uneori.

Dacă fiecare notificare îți dă doar un sentiment de teamă sau supărare, atunci probabil că ar trebui să te excluzi din narațiune. Din păcate, nu este atât de ușor în realitate

Majoritatea oamenilor ezită să părăsească un chat de grup deoarece simt că resping eforturile altor persoane de a comunica sau se tem că ar putea răni sentimentele celor incluși. Persoanele care părăsesc discuțiile de grup pot risca să devină nepoliticoase sau dificile. Dar, de dragul bunăstării tale emoționale, ai putea să-ți asumi și tu riscul

SEMNE CĂ AR TREBUI SĂ PĂRĂSIȚI UN CHAT DE GRUP

Veți ști dacă este timpul să ieșiți din conversație atunci când fiecare mesaj nou pe care îl trimit vă oferă doar frustrare și anxietate. Întreabă-te dacă aceste mesaje dau valoare vieții tale. Cu toate acestea, ceea ce poate începe ca ceva bun se poate transforma în ceva care ar putea fi enervant.

Poate fi creat un chat, astfel încât grupul să poată discuta despre cum să rezolve o problemă, dar se poate transforma într-o sursă constantă de informații aleatorii, care nu sunt legate de la distanță de ceea ce a fost destinat chat-ului.

Este posibil să controlați setările de confidențialitate și notificări ale aplicației dvs. În acest fel, nu veți fi bombardat cu ferestre pop-up și sunete pentru mesajele neimportante care nu vă interesează. Cu toate acestea, oamenii pot observa absența dvs. și pot găsi în schimb modalități de a vă înregistra.

Unii oameni trebuie doar să înțeleagă că nu toată lumea vrea să fie într-o conversație de 24 de ore cu grupul. Este posibil să le placă să intre și să iasă din conversație, în funcție de momentul în care sunt disponibile.

FII CINSTIT

Dacă începeți să citiți mesaje fără subiect pe care nu sunteți de acord sau care ar putea fi ofensator, atunci ar trebui să vorbiți și să luați poziție pentru a reorienta grupul. Din păcate, doar câțiva oameni ar putea face acest lucru. Unii oameni tind să trimită mesaje unuia sau câtorva persoane din același grup de chat pentru a-și expune sentimentele și reacțiile negative.

Nu există o modalitate ușoară de a părăsi un chat de grup, dar puteți încerca în două moduri. În primul rând este doar să fantomez conversația și să sper că va dispărea doar cu lipsa de activitate. Nu este cel mai proactiv mod, dar poate fi o opțiune bună dacă sunteți cu adevărat îngrijorat de a ofensa pe cineva făcând clic pe butonul „părăsi”.

Dacă ești suficient de curajos, poți să rupi bandajul și să te îndepărtezi de conversație. Cu toate acestea, fiți suficient de politicos pentru a informa grupul dinainte. La sfârșitul zilei, nu poți mulțumi pe toată lumea. De asemenea, trebuie să ai grijă de tine și de bunăstarea ta emoțională.