Rochii de mireasa boho chic sau gothic rock?

  • Miercuri, 5 Iunie 2019
  • Artă
Rochie de mireasa boho-chic Rochie de mireasa boho-chic

  Se poate spune orice despre mireasa anului 2019, insa nu ca este conventionala, iar marturie sta exact piesa de rezistenta  care o reprezinta in acea zi speciala – rochia de mireasa! Daca in urma cu ceva ani erau preferate doar rochiile de mireasa de un alb imaculat care sa intruchipeze puritatea si inocenta, lucrurile s-au schimbat enorm in ultimii cativa ani. Rochiile de mireasa nu mai sunt exclusiv albe si nici traditionale, ci din contra, acum sunt colorate, scurte, in colturi etc. Mireasa anului 2019 vrea sa iasa din tipare, sa socheze sis a ofere invitatilor o imagine pe care acestia sa nu o poata uita prea usor! Industria rochiilor de mireasa ofera exact ceea ce doreste mireasa si vine in intampinarea oricarei dorinte, indiferent de cat de nebuneasca sau pretentioasa este! Iata doar cateva modele de rochii indraznete pentru mirese, ce vor lasa cu siguranta invitatii fara glas!

  Rochie de mireasa boho-chic: acest stil este oarecum nou ca si concept si reprezinta mireasa diafana, iubitoare de soare, de un vin bun si de plimbarile lungi pe nisip. Cel putin rochia de mireasa boho-chic la asta duce cu gandul! Totusi, o astfel de rochie nu are nici macar o bucatica de material conventionala sau traditionala si este considerata unul dintre cele mai actuale, moderne si indraznete  modele actuale pentru o rochie de mireasa! Este ideala pentru o nunta pe plaja spre exemplu, sau pentru o receptie neconventionala unde conteaza mai mult distractia decat tinuta! Un lucru este cert – veti iesi cu siguranta in evidenta cu o asemenea creatie!

  Rochie de mireasa stil sirena: acest model de rochie pare ca nu se demodeaza niciodata si, pentru multe mirese, inca este in topul preferintelor cand vine vorba despre rochia cea mai importanta din viata lor. Totusi, de-a lungul timpului, designerii vestimentari au modificat extrem de mult conceptul de rochie tip sirena, pentru ca a devenit din ce in ce mai sexy, fie ca este vorba de un model  cu spatele complet gol, fie ca este transparenta sau cu slit adanc pe un picior. La momentul actual, o astfel de rochie se regaseste in categoria celor indraznete si extreme de sexy! In plus, dantela a devenit una dintre piesele de rezistenta ale acestui tip de rochie iar culoarea? Daca optati pentru o rochie facuta special la comanda pentru voi, atunci poate sa fie si verde!

  Rochie de mireasa in stil gothic – rock: o astfel de rochie trebuie purtata cu atitudine si cu o indrazneala am putea spune – iesita din comun! Acest stil se adreseaza femeilor total netraditionale care vor pur si simplu sa socheze invitatii! Rochia de mireasa in stil gothic-rock poate fi de culoare neagra, poate avea inseratii de piele, tinte, lanturi, dantela neagra sau orice altceva care va duce cu gandul la un…concert rock! De asemenea, o astfel de rochie poate fi accesorizata fara probleme cu bocanci ori cu o geaca de piele! Pozele de nunta vor fi cu siguranta inedite! Iar daca includeti si o motocicleta in decor, puteti fi sigure ca va fi un eveniment unic!  Singurul dezavantaj il reprezinta faptul ca probabil nu veti gasi o asemenea rochie in magazinele de specialitate si va trebui sa o faceti la comanda! Insa, va fi cu siguranta o rochie de mireasa unica, iar unicitatea este pe primul loc in cea mai frumoasa zi din viata voastra!