Reguli de baza pentru a cuceri fata visurilor

Reguli de baza pentru a cuceri fata visurilor Reguli de baza pentru a cuceri fata visurilor

Castiga jocul flirtului, tine minte ca fiecare pas si fiecare miscare conteaza si ii vei cuceri inima.

Site-ul Chat 202 iti pune la dispozitie cateva reguli de baza pentru un flirt reusit:

Flirteaza cu inima

Oamenii flirteaza din motive diferite: pentru putere si privilegii, sex si dragoste, locuri de munca mai bune sau o masa la restaurant sau orice altceva poti primi doar clipind din ochi si zambind frumos. Scopul principal al flirtului ramane insa in departamentul romantismului - flirtand, trimitem un mesaj femeii ca o dorim.

Flirtul este o arta straveche, care are cel putin doua obiective de baza. Primul este de a cuceri obiectul dorintei tale, iar al doilea sa il pastrezi. In ciuda faptului ca regulile curtarii s-au schimbat si serenadele si scrisorile de dragoste au fost inlocuite cu intalnirile in club si sms-uri, secretul flirtului de succes se afla inca in a face pe cineva sa se simta bine in propria piele. Multe fete si femei singure, indiferent daca vorbim de fete din Sibiu, Timisoara, Bucuresti, etc., vor aprecia barbatii care le complimenteaza si le dau incredere in ele.

Fii aici si acum

In timp ce flirtezi, nu te gandi la posibilitatea ca obiectul dorintei tale ar putea deveni sotia si mama copiilor tai intr-o zi sau ca o vei avea doar pentru o noapte. Flirtul ar trebui sa fie distractiv pentru amandoi, asa ca nu interoga si nu face cealalta persoana sa se simta rusinata. Cui ii pasa daca nu iese nimic? Sa cunosti pe cineva nou este intotdeauna frumos, in timp ce interesul sincer fata de o anumita persoana este intotdeauna magulitor. Uita de viitor si nu iti face griji in privinta lucrurilor care nu sunt importante in acest moment. Acorda toata atentia ta momentului prezent si persoanei din fata ta.

Daca raspunsul ei este pozitiv, nu ezita, abordeaza-o imediat.

Recunoaste tintele usoare

Fii atent la femeile din jurul tau si incearca sa recunosti semnele evidente de flirt. Obiectul dorintei tale iti acorda o atentie deosebita, in comparatie cu alte persoane din camera? I-ai intalnit privirea de mai multe ori? Se uita direct in ochii tai in timp ce te asculta? Te-a atins deja? Rade sincer la glumele tale? Daca ai observat macar cateva dintre aceste "simptome" in timpul flirtului, nu esti departe de succesul final.

Termina ce ai inceput

Daca ochii vostri s-au intalnit deja de mai multe ori intr-o camera plina, aduna-ti curajul, zambeste-i si salut-o. Daca raspunsul ei este pozitiv, nu ezita, abordeaza-o imediat si introdu-te. Flirtul pentru nici un motiv special nu are nici un sens, dar nu te folosi de flirt numai pentru auto-confirmare.

Daca deja te-ai apropiat de ea, dar ai realizat ca nu e atat de perfecta pe cat ti-ai imaginat, nu ii cere numarul - nu vei face decat sa prelungesti agonia. Daca ai reusit sa ii iei numarul, suna-o a doua zi. Nu te juca de-a soarecele si pisica chiar de la inceputul relatiei.