Puff Daddy vinde una dintre proprietățile sale din Los-Angeles

Puff Daddy vinde una dintre proprietățile sale din Los-Angeles Puff Daddy vinde una dintre proprietățile sale din Los-Angeles

Spre deosebire de multe celebrități precum Adele, care și-au achiziționat noi proprietăți, Puff Daddy a început noul an 2022 cu totul diferit. La începutul acestui an, celebrul rapper Puff Diddy – inițial Sean Combs – și-a vândut casa cu șase camere din Los Angeles pentru 6,5 milioane de dolari.

Proprietatea a fost vândută în urma faptului că a fost în căutare „pentru scurt timp și a fost vândută pentru 6,5 milioane de dolari”, a dezvăluit Los Angeles Times pe 15 ianuarie 2022. Raportul sugerează, de asemenea, că artistul și rapperul de top a înregistrat casa. a cumpărat-o pentru fosta sa Kim Porter cu 7 milioane de dolari.

Los Angeles Times relatează că cântărețul melodiei I Will Be Missing You a cumpărat casa pentru 5 milioane de dolari în 2008, la scurt timp după construirea clădirii asemănătoare palatului. Casa bogat proiectată conținea șase dormitoare și șapte toalete. Casa plină de farmec se întinde pe 9.655 de metri pătrați și oferă o examinare captivantă a aspectului principal. Imediat după intrare, vine sala uriașă suplimentară, care are scări întortocheate care oferă o vedere de pasăre asupra întregii case de la etajul următor.

Mai mult, camera de familie este concepută extravagant într-o zonă vastă. Are coșuri de fum planificate în mod tradițional și rafturi extraordinare încorporate care se adaugă la glamourul camerei. Tata numește cu afecțiune „Spare Media Room” conectată la salon,” care oferă o scenă tânără și un spațiu imens suficient pentru distracție. Toate intrările sunt afișate în stil francez, care se deschide spre terasă.

În afară de încăperile bine planificate, fiecare centimetru al proprietății – care acoperă o mare parte a unei secțiuni de teren – este utilizat în mod corespunzător. Terasa este perfect planificată, iar curtea oferă o minune liniștită a naturii prin copaci maturi, iarbă lată și un amestec imens de trandafiri. „Acești copaci dezvoltați – pe care îi iubesc cel mai mult – sunt siguranța normală a structurii”, spune tata cu un zâmbet zâmbitor.

Înainte de curte, există un teren larg de b-ball, pergolă pusă în mod tradițional pentru a ascunde curtea și un coș de fum în aer liber. În același mod, spa-ul primitor și piscina din linie echivalează cu excelența și generozitatea casei. La fel, înlăturarea reședinței regale oferă șanse adecvate de a te simți în largul său.