Protejarea suprafetei fermei noastre cu ajutorul gardurilor electrice

  • Miercuri, 11 Martie 2020
  • Animale
  • Publicat de
Protejarea suprafetei fermei noastre cu ajutorul gardurilor electrice Protejarea suprafetei fermei noastre cu ajutorul gardurilor electrice

O ferma de animale reprezinta o afacere destul de greu de manageriat, mai ales avand in vedere numarul de aspecte de care trebuie sa ne ocupam, de la angajarea personalului potrivit pentru a avea grija de animalele noastre - aici vorbim si despre personal specializat precum medici veterinari, dar si despre ingrijitori care sa supravegheze animalele in fiecare zi, la alegerea animalelor potrivite pentru ferma noastra si pana la alegerea metodei de ingradire a suprafetei fermei noastre. Pentru cei mai multi dintre noi, alegerea intre un gard clasic si un gard electric pentru ingradirea fermei noastre de animale este una destul de usoara, avand in vedere avantajele unui gard electric: acesta este infinit mai usor de instalat decat de construit un gard clasic, este mai usor de intretinut deoarece nu presupune atat de multe controale periodice si este mult mai putin costisitor decat clasicele garduri care necesita echipe intregi de muncitori pentru a fi construite.

Un gard electric este alcatuit din mai multe componente, fiecare dintre ele avand roluri importante in buna functionare a instalatiei gardului electric in sine, componente precum :

- conductori pentru gardul electric - izolatori - stalpi - porti si accesorii pentru portile gardului electric - conectori si protectie pentru gardul electric - accesorii de semnalizare care avertizeaza asupra sarcinii gardului electric - generatoare pentru garduri electrice, care trebuie sa fie de cea mai buna calitate.

Generatoarele Koltec cu alimentare solara folosesc tehnologii avansate ceea ce le face mai practice si mai rentabile in zone in care reteaua de alimentare este indisponibila. Un generator cu alimentare solara necesita un acumulator care sa inmagazineze energia solara. In functie de model, generatoare solare pot fi sisteme integrate, cu toate elementele incluse intr-o singura unitate (generator + panou solar + acumulator) sau pot fi constituite din generatorul de impulsuri la care trebuie adaugat un panou solar potrivit si o baterie reincarcabila.

Generatoarele de tipul MS sunt modele ideale pentru cei ce doresc maximul de ergonomie si utilizarea unui produs de ultima generatie. Daca insa doriti sa utilizati energia solara pentru perimetre mai mari va rugam sa ne contactati pentru a va oferi sisteme mai complexe. In aceste cazuri veti putea utiliza un generator alaturi de panouri foto-voltaice de putere adecvata.