Propria sursa de apa fara nici-un cost

Chiar daca forarea unei fantani in curte pare a fi de domeniul trecutului, o fantana este un mare avantaj pentru cei care stau la sat sau chiar la periferiile oraselor. La inceput fantanile erau gropi in pamant de unde oamenii scoteau apa cu galeata, in prezent insa acestea sunt sapate de masinarii speciale care pot ajunge usor la statul sanatos de apa pe care o aduc la suprafata cu ajutorul unor pompe speciale. In prezent fantanile forate reprezinta cea mai buna alternativa a retelei de apa din orase, apa forata de la fantana fiind mult mai sanatoasa decat apa de la retea.

Sa ai propria ta sursa de apa cu siguranta suna ca fiind ceva extraordinar. Nu vei mai fi nevoit sa platesti facturi pentru apa pe care o folosesti si nici sa iti faci rezerve de apa in zilele in care se anunta ca reteaua de apa o sa fie oprita o perioada

De ce forarea unei fantani este mai avantajoasa decat conectarea la reteaua de apa a orasului?

Iata cateva avantaje pe care le ai

Costurile pentru executarea unui foraj sunt foarte avantajoase. Alegand o echipa specilalizata in acest domeniu vei avea parte de o lucrare bine facuta in care nu vei mai fi nevoit sa investesti in timp. Daca lucrarea nu este bine facuta si in timp o sa fie nevoie de reparatii, acestea sunt aproape imposibil de realizat sau foarte costisitoare, de aceea este foarte important ca lucrarea sa fie facuta de profesionisti inca de la inceput. Alegand sa iti forezi o fantana nu vei mai fi nevoit sa platesti factura la apa si nici sa iti mai faci vreodata griji de costul ridicat al acesteia. Avand propria ta sursa de apa poti folosi cata apa doresti fara sa mai fi nevoit sa te ingrijorezi de consum prea mult, totusi nu risipii apa.

Sanatate. Pentru o viata sanatoasa trebuie sa ne hidratam corect. Avand propria ta sursa de apa venita de la sute de metrii adancime, te bucuri de apa pura si sanatoasa chiar la chiuveta din bucataria ta. Pentru ca tevile de apa de la reteaua orasului sa fie curatate de rugina si impuritati, o multime de substante chimice sunt introduse pe tevi. Aceste substante pot fi foarte periculoase in timp si te afecteaza atat daca bei apa sau o folosesti pentru a-ti face baie. Apa de la fantana contine o multime de minerale naturale sanatatoase.

Deci, forarea unei fantani sau a unui put in curtea ta iti aduce beneficii atat din punct de vedere al sanatatii cat si economic dar si multe avantaje pe care le vei descoperii pe parcurs, de aceea poti renunta la apa imbuteliata pentru ca ai apa plata direct la tine acasa fara nici-un cost.