Proiectare constructii

Proiectare constructii Proiectare constructii

Piata constructiilor a evoluat mult in ultimele decenii, atat din punct de vedere al conceptiei arhitecturale, cat si a metodelor de executie in santier. 

Investitorii cauta sa colaboreze cu firme specializate in domeniul proiectarii de constructii, cu experienta si vechime in domeniu.

Unde pot gasi cele mai bune servicii de proiectare constructii in judetul Constanta?

Printre firmele de succes din Romania, care se ocupa cu proiectare de constructii, arhitectura este Multiproiect, ce are sediul in municipiul Constanta si are ca obiect principal de activitate servicii de arhitectura si de proiectare constructii.

Orice proiect de constructii are la baza un concept unic, o idee originala. O echipa stransa de ingineri constructori si arhitecti profesionisti stau la baza oricarei idei, tratand fiecare proiect cu devotament si inovatie. Pe acest lucru se bazeaza conceptul Multiproiect, pe care ii puteti gasi pe site-ul multiproiect.com

Ce servicii va poate oferi o astfel de companie de proiectare de constructii?

La baza proiectarii sta conceptia viitoarei constructii. Fiecare investitor are cate o poveste de spus. Proiectarea constructiilor realizeaza trecerea de la idei si vise la realitate. Echipa de profesionisti ai Multiproiect indeplineste cerintele fiecarui proiect de constructie avand ca atuuri creativitatea și cunostintele.

Firma Multiproiect pune la dispozitia clientilor servicii precum: arhitectura, proiectare rezistenta/structurala unde se va realiza un calcul structural compus din concepere structurala, modelare, analiza si optimizare structurala, fiind utilizate cele mai noi programe de calcul din domeniu, proiectare constructii civile, industriale si agricole, ce include proiectare constructiilor din beton armat, metal sau structura mixta, proeictare instalatii, urbanism, etc.

Proiectarea de constructii civile include centre comerciale, mall-uri, supermaketuri, cladiri de birouri, parcari subterane, case familiale si chiar biserici.

Cum puteti contacta firma de proiectare constructii Multiproiect?

Daca doriti sa beneficiati de servicii de proiectare constructii  de la Multiproiect, site-ul oficial va ofera toate informatiile de care aveti nevoie. Pe multiproiect.com gasiti atat gama larga de servicii oferite cat si datele de contact. La aceasta rubrica puteti trimite personal un mesaj companiei, dar gasiti si numerele de contact si adresa de e-mail la care puteti cere informatii suplimentare.