Podcast-Uri Amuzante De Ascultat Într-O Zi Proastă

Podcast-Uri Amuzante De Ascultat Într-O Zi Proastă Podcast-Uri Amuzante De Ascultat Într-O Zi Proastă

Una dintre tendințele recente care au prins sunt, desigur, podcast-urile. Dacă nu sunteți familiarizați cu ele, acestea sunt spectacole preînregistrate pe care le puteți reda pe computer sau smartphone. De fapt, sunt oarecum ca niște emisiuni radio cu o întorsătură modernă. Acum există o sumă nenumărată dintre care puteți alege și puteți fi sigur că veți găsi ceva care vă placa. Fie că sunteți în căutarea a ceva palpitant ca un podcast cu adevărat criminal, fie că doriți ceva cu un ton mai deschis, precum un podcast de întrebări și răspunsuri, există ceva pentru fiecare din  voi. Există chiar podcast-uri amuzante pe care le poți asculta într-o zi proastă pentru a te înveseli, sau în orice moment cu adevărat. Am găsit unele dintre cele mai amuzante podcast-uri pentru a vă bucura!

Mi-am înregistrat în secret iubitul

Este cel mai bun atunci, când un podcast îți spune exact despre ce este vorba. Acesta este un spectacol relativ nou și este exact ceea ce crezi că este: o femeie a înregistrat conversații pe care le-a avut cu iubitul ei și le împărtășește. Acest spectacol este un amestec al înregistrărilor în sine, împreună cu o analiză a acestora între iubită și câțiva prieteni ai ei.

Pen Pals cu Daniel & Rory

Daniel Van Kirk și Rory Scovel sunt doi actori de comedie. Fiecare episod este aleatoriu. Cei doi pur și simplu au conversații care curg și sunt hilari. În plus, primesc mesaje și întrebări de la fani și adepți.

Murdertown

Din numele acestui podcast, ați crede că este o emisiune cu adevărat criminală. Cu toate acestea, cam asta este si ideea. Este o parodie a unui spectacol cu ​​adevărat criminal. Întregul podcast este ficțiune și, dacă vă plac aceste tipuri de emisiuni de investigație, veți avea senzația tonului pe care îl adoptă gazdele. Personajele sunt realiste, dar foarte absurde dintr-o dată și fiecare episod este plin de glume mascate și dialog confuz intenționat.

Totul este viu

În timp ce suntem pe tema absurdului, acest podcast este un format de tip interviu. Vă introduce în viețile și gândurile obiectelor neînsuflețite. Tonul serios al podcastului este ceea ce îl face mai amuzant. Este cu siguranță un podcast unic.