Penthouse-uri de lux cu vedere la oraș

Arta imobiliară și designul sunt forme de artă care execută gustul și preferințele personale ale cuiva. Abilitatea de a crea medii elegante, dar casnice, este o adevărată provocare. Cu toate acestea, este întotdeauna vorba despre locație. Aceste penthouse-uri de lux nu sunt doar mobilate și proiectate rafinat, ci sunt, de asemenea, unice și dotate cu vederi incredibile. Aceste proprietăți sunt unele dintre cele mai bune de acolo. Abilitatea de a vizualiza orizontul și peisajul stradal dintr-o vedere înaltă este din ce sunt făcute visele de proprietate.

The Boyd Penthouse, Sydney, Australia

Acest penthouse este situat în premiatul turn ANZ, chiar în mijlocul cartierului de afaceri din Sydney. Penthouse-ul are 25.833 de metri pătrați pe trei niveluri. Cu vederi incredibile, în jurul portului Sydney se poate observa. Proprietatea a fost numită cel mai bun conac din lume la International Design & Architecture Awards 2017. Proprietatea are, de asemenea, o piscină pe acoperiș în stil complex și un lift privat.

PH8B, West Village New York

Acest apartament duplex afișează tavan înalt, coloane originale, șeminee și o punte privată pe acoperiș. Punctele de vedere includ râul Hudson, World Trade Center și clădirea Empire State. Această locație este una dintre cele mai de dorit din New York. Penthouse-ul este un mansardă cu două dormitoare și două băi, cu tavan de 11,5 picioare. Această locație este rareori oferită, cererea în West Village fiind intensă.

Vila Grosse Point, Stanley Hong Kong

Această locație excelentă pe Village Road din Stanley este una dintre cele mai exclusiviste locații din țară. 2.451 de metri pătrați de decor pur șic și o abundență de mobilier colorat. Proprietatea are patru dormitoare și trei băi. Cu toate acestea, cea mai bună caracteristică este de fapt terasa pe acoperiș de 2.267 de metri pătrați, care afișează vederi uluitoare asupra mării și a dealurilor.

West End Penthouse, Toronto, Canada

Această proprietate este un penthouse cu etaj complet, care oferă un design contemporan de top. Dotat cu tavane înalte de 10 picioare, ferestre supradimensionate și lucrări de fabrică italiană expuse în spațiile de locuit, apartamentul este pur și simplu uimitor. Toate camerele se deschid spre terasa acoperită, care are o suprafață de 1.600 de metri pătrați. Priveliștile panoramice ale peisajului orașului Toronto vă vor respira.