Parcuri de distracții de top pentru copii

Parcuri de distracții de top pentru copii Parcuri de distracții de top pentru copii

Disneyland Paris - France Fairytales își ia zborul pe 5 ținuturi incredibile pline de atracții clasice, spectacole și parade de stradă. Frecați-vă umerii cu pirați zdrobitori, măriți timpul și spațiul și priviți cu uimire la artificiile de neuitat și afișajele de lumină de pe Castelul Frumoasei Adormite.

PortAventura Spania PortAventura este un parc tematic și o stațiune din sudul Barcelonei, în Salou, Tarragona, Spania; pe Costa Dorada. Atrage în jur de 4 milioane de vizitatori pe an, fiind cel mai vizitat parc tematic din Spania. PortAventura Park este, de asemenea, al 6-lea cel mai vizitat parc tematic din Europa. Stațiunea include și Parcul acvatic Costa Caribe și patru hoteluri. Este cea mai mare stațiune din sudul Europei. Are două aeroporturi la 30 de minute de acesta, inclusiv Aeroportul Reus. Există o gară pentru PortAventura, care are legături cu Barcelona și Salou

Futuroscope Poitiers - Franța Cu peste 46 de milioane de vizitatori de la deschidere, Futuroscope este unul dintre cele mai cunoscute și mai iubite parcuri de agrement din Franța. Și singurul de acest fel din Europa! Futuroscope este locul ideal pentru a vă relaxa, cu 60 de hectare de peisaj verde liniștit și 25 de experiențe originale pe care nu le veți găsi nicăieri altundeva! Absorbiți atmosfera fantastică, distractivă și de basm Futuroscope cu peste 25 de experiențe originale care vă așteaptă în teatrele noastre de atracție uimitoare, ca aventuri înfricoșătoare, emoții revoltătoare, călătorii uluitoare, spectacolul de seară de basm și atracții fascinante oferă delicii pentru a se potrivi tuturor gusturilor și vârstelor: filme în format gigant, atracții pline de emoții, plimbări 3D cu efecte 4D, jocuri, spectacole live, activități în aer liber și multe altele ...

Europapark Germania Europa-Park este cel mai mare parc tematic din Germania și a doua cea mai populară stațiune de parcuri tematice din Europa, după Disneyland Paris. Europa-Park este situat în Rust, în sud-vestul Germaniei, între Freiburg și Strasbourg, Franța. Parcul găzduiește doisprezece montane russe, cel mai vechi fiind trenul de mină Alpenexpress, unde un coaster electric trece printr-o mină de diamante - iar cel mai nou coaster este Arthur, o combinație montană suspendată de interior / exterior și o combinație întunecată. Europa-Park are monturi rulante cu capacitate foarte mare și atracții, ceea ce înseamnă că parcul poate găzdui până la aprox. 50.000 de invitați pe zi

Parc Astérix France Parc Astérix este un parc de distracții tematic din Franța, bazat pe poveștile lui Asterix (de Albert Uderzo și René Goscinny). Situat la aproximativ 35 km (22 mi) nord de Paris, la 32 km (20 mi) de la Disneyland Resort Paris și la 20 km (12 mi) de la istoric Château de Chantilly, în Plailly în departamentul Oise, a deschis în 1989. Acesta este deosebit de bine cunoscut pentru marea sa varietate de roller-coastere și a început să încorporeze plimbări și teme din culturi istorice precum romanii, grecii antici și acum egiptenii, dar întotdeauna în stilul vizual al poveștilor.

Gröna Lund Stockholm - Suedia Gröna Lund este un parc de distracții din Stockholm, Suedia. Este situat pe malul mării al insulei Djurgården și este relativ mic în comparație cu alte parcuri de distracții, în principal datorită locației sale centrale, care limitează expansiunea. Parcul de distracții de 15 acri are peste 30 de atracții și este un loc popular pentru concerte în timpul verii. Gröna Lund a fost fondată în 1883 de James Schultheiss. Rădăcinile lui Gröna Lund sunt în anii 1880, făcându-l cel mai vechi parc de distracții din Suedia. În 1883, un german pe nume Jacob Schultheiss a închiriat zona pentru a ridica „carusele și alte distracții”, iar până în 2001 descendenții lui Schultheiss au condus Gröna Lund. Înainte să apară parcul de distracții, Gröna Lund era numele unui mic parc.

Gardaland Italia Gardaland este un parc de distracții situat în nord-estul Italiei. Deschis la 19 iulie 1975, include „Gardaland”, „Gardaland Sea-Life” și „Gardaland Hotel”. Este adiacent lacului Garda, fără să se uite din el. Întregul complex acoperă o suprafață de 445.000 m2, în timp ce singurul parc tematic care măsoară 200.000 m2 (2.152.782 ft2). În interior există atracții mecanice și puț tematic de apă. În fiecare an este vizitat de aproape 3 milioane de oameni.

Tivoli Gardens Copenhaga - Danemarca Tivoli Gardens (sau pur și simplu Tivoli) este un faimos parc de distracții și grădină de agrement din Copenhaga, Danemarca. Parcul a fost deschis la 15 august 1843 și este al doilea cel mai vechi parc de distracții din lume, după Dyrehavsbakken din apropiere de Klampenborg. Cu 4,033 milioane de vizitatori, Tivoli este al doilea cel mai popular parc tematic sezonier din lume, cel mai vizitat parc tematic din Scandinavia și al patrulea cel mai vizitat din Europa, doar în spatele Disneyland Paris, Europa-Park Rust și Efteling.