Parcare otopeni la doi pasi de aeroport

  • Marţi, 28 Mai 2019
  • Diverse
  • Publicat de
Parcare otopeni Parcare otopeni

Vrei o parcare care sa fie aproape de aeroport?

Cu toti ne dorim un loc de parcare mai ieftin dar si sigur, parcarea otopeni mai exact cea de langa aeroport este cea mai convenabila parcare.

Poate va intrebati de ce spun asta, o spun fiindca am incercat parcarea otopeni a aeroportului dar si parcarea de langa aeroport si diferentele sunt foarte mari.

Vreau sa va explic de ce spun acest lucru.

In primul rand la parcarea de la aeroport este foarte aglomerat, sa nu mai zic de pretul exorbitant de mare pentru ce servicii oferta.

Am lasat masina 4 zile in aeroport si am gasito zgariata, pe langa asta cand am vrut sa plec senzori de la porti nu mergeau iar alt argument ar fi ca este foarte aglomerat si poti astepta ore in sir ca sa poti parasi locul.

Dupa cum ati observat sunt numai lucruri negative de spus, chiar si daca esti foarte aproape de aeroport tot nu e avantajos!

Acum sa trecem putin si la lucrurile pozitive si mai exact la parcarea otopeni de langa aeroport .

Una dinre parcarile la care am fost se numea parkingotopeni.ro o parcare chiar de 5stele o sa va si explic de ce zic asta.

Cu o saptamana mai tarziu am merg la parcarea parkingotopeni.ro ca sa imi las masina la ei, un pret rezonabil si mi sa parut dubios.

Am ajuns la parcare si spre surprinderea mea oameni deja erau langa masina mea, nici nu parcasem si venisera sa imi dea bagajele jos din masina si sa imi parcheze ei masina.

Am zis ok, cand sa aflu ca ma duc chiar ei cu masina lor pana in aeroport, am fost suprins de entuziasmat.

Totul ok masina era la loc sigur cu camere de luat vederi 4 paznici care statiea printre masini, parcarea ingradita chiar totul ok.

M-am intors in tara cei de la aero-parking-otopeni.com m-au sunat si mi-au spus ca sunt in fata aeroportului.

M-am dus la masina am bagat bagasele in masina si am ajuns la parcare unde m-am dus direct sa verific masina. masina nu avea nimic era impecabila ceea ce ma surprins.

Asta am tot incercat sa va povestesc exact cu se intampla lucrurile. 

Chiar ii recomand cu toata increderea!

Ei au doua site-uri unde va puteti face rezervare parkingotopeni.ro si aero-parking-otopeni.com