Papusile gonflabile pentru un sex inedit

In ultimii ani, papusile gonflabile sau sex doll au devenit un fel de „ must-have ” al sex shop-urilor pentru ca aceasta inventie a avut de-a lungul timpului un succes enorm in randul clientilor. Pe masura ce tehnologia a avansat, la fel s-a intamplat si cu aceste jucarii sexuale, iar la momentul actual sunt unele modele atat de realistice, incat lasa impresia ca sunt persoane adevarate. De la aspect, pana la material si diferite functii de vorbire, miscare etc., papusile gonflabile sunt ideale pentru barbati/femei, ce doresc sa-si satisfaca nevoile intime. Iar oferta este extrem de variata, la fel si preturile. Modelele de papusi gonflabile clasice nu costa mai mult de cateva zeci de lei, insa daca va doriti un model de ultima generatie, atunci va trebui sa scoateti din buzunar o suma insemnata – insa, investitia este pe termen foarte lung iar calitatea jucariei sexuale nu poate fi contestata!

Papusile gonflabile

  O papusa gonflabila este de asemenea un cadou comic ideal pentru un majorat spre exemplu, sau pentru o petrecere a burlacilor/burlacitelor. Cu siguranta nimeni nu va uita prea usor un asemenea cadou inedit!

  Papusile gonflabile cat mai realistice sunt extrem de populare si apreciate de catre barbati, pentru ca siliconul din care sunt realizate este foarte asemanator la atingere cu pielea reala, si dispun de numeroase functii extra pe care papusile clasice nu le au, ca de exemplu: se pot incalzi si se apropie destul de mult de temperatura umana, au mai multe trepte de vibratii si majoritatea pot fi utilizate fara probleme in apa, pentru ca sunt waterproof. Indiferent de modelul de papusa pentru care optati, este foarte important sa dezinfectati produsul inainte si dupa fiecare utilizare, pentru o igiena corecta!

sex doll

  Foarte apreciate sunt si papusile gonflabile mobile – picioarele si mainile acestora pot fi intoarse extrem de mult, astfel ca le puteti pune in numeroase pozitii, dupa bunul plac! In plus, multe dintre cele mai noi astfel de papusi gonflabile includ un ou vibrator pozitionat in general in vagin, si un anus cu vibratii, pentru ca senzatiile sa fie mult mai intense. Puteti opta pentru papusi gonflabile imbracate sumar sau pentru cele imbracate in diferite uniforme si le puteti folosi cat de des si cat de mult doriti! Totodata, in ceea ce priveste dimenisunile sanilor si a partilor intime, papusile gonflabile vin in diferite marimi, dupa preferintele clientilor.

Papusile gonflabile pentru un sex inedit

  La fel ca si in cazul altor produse dintr-un sex shop, si papusile gonflabile sunt disponibile acum nu doar pentru barbati, ci si pentru femei. Papusile gonflabile masculine sunt ideale pentru femeile singure, pentru ca le ofera placere si le satisface nevoile sexuale, cu succes! Desi majoritatea nu sunt la fel de moderne ca cele pentru barbati, asta si din cauza ca sunt mai putine cereri pentru papusile gonflabile masculine, totusi femeile le pot folosi cu usurinta, oriunde, inclusiv in apa, iar materialul din care sunt fabricate este placut la atingere. Ca si aspect, papusile gonflabile masculine sunt destul de atragatoare, majoritatea avand un abdomen perfect plat si muschi de invidiat! Totodata, unele modele dispun de penis cu vibratii, pentru a spori placerea.