10 idei originale de cadouri pentru femei

10 idei originale de cadouri pentru femei 10 idei originale de cadouri pentru femei

Reprezentantele sexului frumos sunt poate cele mai răsfățate atunci când vine vorba despre cadouri, iar în ceea ce privește gama de cadouri pentru femei, ideile interesante și originale sunt mereu binevenite. Însă în ultima vreme, cadourile au devenit banale iar bărbațîi nu mai știu ce daruri să aleagă, pentru a fi pe placul partenerelor. În orice caz, să alegi un cadou frumos pentru o femeie pe care o apreciezi, a devenit o adevărată încercare de imaginație.

Clasicele flori sau bomboane au fost în ultima vreme înlocuite cu jucarii erotice, dar și aici ideile bune sunt deja epuizate. Iată de ce vreau să vă arăt 10 idei originale care vă pot scoate din încurcătură  atunci când vine vorba de cadouri pentru femei.

1.       Seturi de cosmetică versus aparate pentru styling

Este un obicei banal să alegi un set cu produse cosmetice (șampon, deodorant, parfum chiar), atunci când e vorba de un cadou. Fii inspirat și alege un aparat pentru styling : placă de îndreptat părul, ondulator sau chiar bigudiuri electrice. În funcție de podoaba capilară a femeii sărbătorite, un astfel de cadou va fi cu siguranță apreciat, mai ales dacă e vorba de ceva ce își dorește demult.

2.       Cană pentru cafea versus termos izolant colorat

Da, iubitoarele de cafea adoră să aibă cât mai multe căni pentru licoarea preferată, dar e banal să dăruiești încă o ceașcă, ce se va alătură altor zeci de cani. Încearcă un termos colorat, de bună calitate, este un cadou util dar și modern.

3.       Carcasa sau husă pentru telefonul mobil versus o baterie de mare capacitate

Este poate drăguț să oferi cadou unei femei o nouă carcasa pentru Iphone, dar un cadou mult mai inspirat și foarte apreciat ar fi o baterie externă. Fetele știu că nu e nimic mai grav decât să rămâi cu telefonul descărcat, nu-i așa ?

4.       O tigaie de teflon versus o oală modernă pentru gătit

Mama se va bucură cu siguranță dacă te gândești la ea și îi oferi o tigaie, însă un cadou mult mai simpatic și folositor va fi o oală specială pentru sarmale sau o cratiță modernă fabricată din materiale de calitate.

5.       Agende și pixuri versus un tableboard pentru însemnări

Cadourile corporatiste sunt de multe ori foarte banale iar doamnele s-au plictisit deja de eternele agende și pixuri. Încearcă ceva inedit, un table board pe care să poată nota colorat evenimentele importante !

6.       Bani versus card de cadouri

Într-o lume agitată și grăbită suntem de multe pri tentați să oferim pur și simplu bani pentru a scuti o căutare complicată a cadoului perfect. Nu e deloc o idee bună, iar femeile ar prefera cu siguranță carduri sau vouchere cu care să își poate firește achiziționa produse ca dildo ori alte jucarii erotice.

7.       Jucării de plus versus o pătură călduroasă

Multe fete adoră încă jucăriile de plus iar un astfel de cadou pare o idee bună. Dar nu va grăbiți să luați cel mai mare urs de jucărie, va fi poate considerat un dar infantil și neinspirat. Mai bine orientați-va spre o pătură colorată gen patchwork, este un dar minunat pentru orice femeie în cazul sărbătorilor de iarnă.

8.       Bijuterii gablonz versus brățară inteligentă fitness

Puțini bărbați știu cu adevărat să cumpere o bijuterie potrivită, indiferent că e vorba de iubita lor, de mama, de șefa sau colega de servici. Nici nu are sens să va complicați încercând să ghiciți gusturile femeilor. Alegeți o brățară inteligentă pentru fitness, e un cadou perfect pentru o femeie sportivă și modernă.

9.       Flori în ghiveci versus umidificator sau parfum de cameră

Femeile adoră florile, dar de multe ori un ghiveci cu o plantă este o responsabilitate în plus pe care poate nu și-o doresc. Nu dați niciodată greș alegând în schimb un umidificator sau un parfum pentru încăpere, este un potrivit cadou pentru femei.

  Ramă foto versus ședința foto profesională

Pare un cadou simplu de ales, dar este un cadou banal. Veți impresiona cu siguranță orice femeie dacă alegeți în schimb o ședința foto la un studio profesionist – amintirile vor fi de neuitat.