Oskarshop.ro extensii par natural

Oskarshop logo Oskarshop logo

SECRETUL ADEVĂRAT PENTRU EXTENSIILE PĂRULUI ARĂT NATURAL

Extensiile de păr sunt, fără îndoială, cel mai bun secret de frumusețe, pentru a vă schimba aspectul general instantaneu și dramatic. De fapt, părul lung și / sau mai gros poate avea o îmbunătățire atât de dramatică a aspectului tău, încât poate echivala chiar cu efectul chirurgiei estetice, dar fără durere! Desigur, cu orice potențiator de frumusețe, doriți să vă asigurați că arată natural.

Extensiile de păr ar trebui să vă îmbunătățească aspectul și să fie secretul cel mai bine păstrat. Din păcate, am văzut o mulțime de oameni cu păr rău, nu numai cu părul propriu, ci și cu extensiile lor. Cu extensiile de păr care se potrivesc cu adevărat cu textura, culoarea și senzația propriilor păruri, nimeni nu va ști că purtați extensii - chiar dacă își trec degetul prin păr.

Deci, să vorbim mai multe despre extensiile de păr și despre modul în care vă puteți asigura că arată și se simt naturale și, cel mai important, ca și cum ar face parte din voi.

Pașii cruciale pentru a asigura un rezultat natural:

Cu toții am văzut pe cineva ale cărui extensii de păr nu arătau reale și, în același mod, propriul păr probabil că nici nu arăta fierbinte! Utilizați aceste sfaturi pentru a garanta că extensiile dvs. de păr vor arăta și se vor simți la fel de naturale și frumoase dacă le-ați crescut singur.

Amestecarea extensiilor de păr rusești

1-Au destule extensii de păr

Cum să aplicați densitatea corectă pentru a vă potrivi. Este de o importanță vitală să ai suficient păr pentru a se potrivi cu densitatea ta. Asta înseamnă că, dacă aveți păr gros, veți avea nevoie de o mulțime de extensii pentru a se amesteca, astfel încât partea de sus a părului dvs. să curgă în mod natural în partea de jos (fiind extensiile dvs. de păr). Dacă propriul tău păr este gros și se învârte în capete fine șoapte, nu numai că vei rămâne cu temutul efect de „ciupercă”, ci te vei lupta pentru totdeauna să-ți coafezi părul pentru a face să pară natural. În general, regula de bază este dacă propriul tău păr este gros, atunci sunt necesare cel puțin 150-250 de grame de extensii de păr, în funcție de densitatea firelor tale și de lungimea pe care vrei să o atingi.

Ai părul subțire și îl vrei mai gros și mai lung?

Spuneți că părul dvs. este lung până la umeri și fin și doriți părul de lungime medie, atunci între 100 și 150 de grame este în mod normal suficient. Până la 150 de grame înseamnă că puteți „juca” mai mult și puteți obține un efect mai natural prin adăugarea straturilor frontale, precum și a unor straturi puțin adânci prin spate pentru a obține efectul cel mai natural, menținând în același timp cea mai mare lungime.

Vrei doar o grosime suplimentară?

În acest caz, în general, veți alege 50 de grame pentru un volum mai redus - dacă părul dvs. este lung, poate doriți să adăugați 100 de grame pentru a vă extinde chiar în jurul capului, cu un strat bun de păr suplimentar.

Ai părul scurt sau crești un stil scurt?

Apoi, veți avea nevoie și de mai multe extensii. Aveți nevoie de straturi pentru a vă amesteca în propriile straturi scurte. Acest lucru este extrem de important dacă doriți ca extensiile dvs. de păr să arate și să se simtă reale. Asigurați-vă că aveți suficient păr instalat pentru a vă asigura că aveți încredere în păr. Acest lucru echivalează în general cu aproximativ 200 până la 300 de grame de păr.

Vrei păr de sirenă foarte lung, care să oprească traficul?

Lungimea este adesea foarte trecută cu vederea atunci când vine vorba de cât de mult păr vei avea nevoie. Dacă doriți părul foarte lung, este important să alegeți mai multe grame de păr. Amintiți-vă 150 de grame de păr în 18 ", comparativ cu 150 de grame de păr spun în 26", va crea un efect drastic diferit. De ce? deoarece cu cât lungimea mai mică va crea mai mult volum cu cât lungimea este mai mare, cu atât mai multe grame au fost întinse. Dacă doriți să mergeți foarte mult, faceți tot posibilul să alegeți peste 150 de grame de extensii de păr, ideal între 200 și 300 de grame. Citeste mai mult: extensii par natural