Ofertele de finantare Auto Schunn pentru camioane Mercedes rulate

Ofertele de finantare Auto Schunn pentru camioane Mercedes rulate Ofertele de finantare Auto Schunn pentru camioane Mercedes rulate

In zilele noastre, serviciul de leasing este foarte util pentru cei care doresc sa isi achizitioneze un autoturism, dar nu vor sau nu pot sa il plateasca integral.

Atunci cand vine vorba despre achizitionarea prin programele de finantare, autovehiculele Mercedes Benz sunt printre cele mai cautate si mai apreciate modele in prezent.

Auto Schunn Romania, partener autorizat Mercedes Benz iti pune la dispozitie o gama larga de masini second hand Mercedes, astfel incat tu sa poti beneficia de cele mai performante vehicule, care te vor ajuta in orice afacere ai, rezultatul fiind, bineinteles, profitabil. Auto Schunn este prezent in mai multe orase din Romania, avand reprezentante deschise in Arad, Suceava, Iasi, Timisoara si Deva, care te asteapta cu oferte deosebite, personalizate.

Ce este leasingul operational la Auto Schunn Romania si ce avantaje iti ofera acest serviciu financiar?

 

Serviciul de leasing operational iti ofera independenta financiara dorita, libertate la alegere, dar si costuri unice fixe. La Auto Schunn Romania, atunci cand alegi acest serviciu, vei plati doar atat cat stabilesti ca rulaj si ca durata.

In plus, serviciul de leasing operational de la Auto Schunn Romania prin programul Mercedes-Benz Financial Services iti ofera nenumarate oportunitati si beneficii, dupa cum urmeaza:

●       Flexibilitate financiara

●       Facturare corecta a rulajului

Daca vei depasi numarul de kilometri stabiliti in contract, ai garantia ca acestia vor fi facturati corect si transparent, in functie de valoarea pe care ai stabilit-o initial in contract.

●       Oportunitatea unei noi experiente

Cand perioada de leasing se va incheia, poti opta pentru achizitionarea unui alt model Mercedes-Benz.

●       Returnare in regim de leasing auto

Cand perioada de leasing s-a terminat, vei returna autovehiculul la locatia Auto Schunn din care s-a realizat preluarea.

●       Costuri lunare fixe

●       Asigurare gratuita de despagubire insuficienta RTI

●       Ratele de leasing auto operational se deduc automat din cheltuielile firmei

●       In cazul unui business, ratele de leasing se deduc de la impozit

Ce este leasingul financiar la Auto Schunn Romania si ce avantaje iti ofera acest serviciu financiar?

 

Serviciul de leasing operational iti ofera avantaje incredibile, dar si libertatea unui proces personalizat, in care tu ai controlul absolut asupra procesului de achizitie. La Auto Schunn Romania, atunci cand alegi acest serviciu, tu determini durata contractuala, dar si valoarea avansului pe care il depui, in functie de nevoile si prioritatile tale la momentul respectiv.

Mai mult, serviciul de leasing financiar de la Auto Schunn Romania prin programul Mercedes-Benz Financial Services iti ofera numeroase oportunitati si beneficii, cum ar fi:

●       Protectie totala

Atunci cand optezi pentru serviciul de leasing financiar de la Auto Schunn Romania te bucuri de un pachet conceput special pentru autovehiculele Mercedes-Benz. Astfel, beneficiezi de protectie totala in cazul unui accident sau a unei daune.

●       Fara costuri ascunse

Cu serviciul de leasing financiar oferit de Auto Schunn Romania, ai garantia ca toate costurile sunt cele stabilite inital in contact. Astfel, nu vei avea surpriza unor costuri ascunse pe parcurs.

●       Servicii conexe asigurate

Auto Schunn Romania asigura, prin serviciul de leasing financiar, vama, inmatricularea, dar si asigurarea autovehiculului.

●       Esalonarea platilor TVA

Daca vrei sa afli mai multe detalii despre modelele Mercedes Benz noi si rulate, dar si despre serviciile de leasing financiar sau operational, te asteptam la una dintre reprezentantele Auto Schunn Romania din Arad, Suceava, Iasi, Timisoara sau Deva.