Afla unde gasesti cele mai performante auto rulate. Achizitioneaza din locul potrivit

Afla unde gasesti cele mai performante auto rulate. Achizitioneaza din locul potrivit Afla unde gasesti cele mai performante auto rulate. Achizitioneaza din locul potrivit

Stiai ca poti achizitiona in sistem de leasing chiar si autoturisme rulate, la mana a doua? Este unul dintre beneficiile pe care le ai daca faci achizitia prin intermediul dealerilor auto. Jucatorii de top din industria masinilor second hand ofera optiuni de leasing auto second hand.

Astfel, poti beneficia de finantare de la institutii bancare, precum: BRD, BCR, OTP, UniCredit, Tiriac Bank si asa mai departe. Rata dobanzii, perioada de finantare si comisioanele difera de la un program la altul, dar exista simulatoare care iti pot oferi o perspectiva a efortului financiar, in functie de perioada pe care ai luat-o in calcul pentru achizitie.

 

Cum alegi avansul pentru leasing auto second hand?

Avansul minim pentru leasing este stabilit de companiile finantatoare si poate incepe de la 10% din valoarea autoturismului si sa ajunga la 50%. Daca in momentul in care semnezi contractul ai posibilitatea de a achita un avans mai consistent, acest lucru este in avantajul tau.

Vei beneficia, astfel, de rate mai scazute pana la finalul perioadei de rambursare. Cei mai mari comercianti auto din Romania iti pun la dispozitie simulatoare, prin care poti vedea – orientativ – care este rata pe care o vei avea de achitat, chiar inainte sa iei decizia de a opta pentru leasing.

 

Ce alte beneficii iti poate oferi un specialist auto?

Pe langa modalitatea de finantare, un astfel de specialist auto profesionist poate veni in intampinarea ta si cu alte avantaje suplimentare, cum ar fi garantia pentru autovehiculul achizitionat.

Cumparaturile sunt mult mai sigure decat cele de pe piata libera si implica o transparenta crescuta a informatiilor oferite viitorului proprietar al masinii. Tranzactia nu numai ca se intampla intr-un mediu controlat, ci se incheie la data in care cumparatorul cunoaste istoricul complet al masinii, numarul real de kilometri, starea tehnica actuala, dotarile si alte detalii despre vehicul. Mai mult, autoturismul este verificat minutios de experti.

 

Cum alegi cea mai buna masina pentru tine?

Atunci cand iei in calcul achizitia unei noi masini, iti setezi un set clar de asteptari. Fie ca vrei sa fie mai spatioasa sau mai rapida, fie ca iti doresti sa te ajute sa economisesti printr-un consum redus, este un proces decizional care va dicta alegerea ta finala. Nu te lasa coplesit de emotii atunci cand urmeaza sa faci tranzactia.

Fixeaza-ti cu precizie obiectivele si ramai fidel planului initial. Daca bugetul nu iti permite sa achizitionezi masina ce corespunde tuturor asteptarilor tale, atunci ia in calcul posibilitatea de a te inscrie intr-un program de leasing auto. Rabatul de la calitate nu trebuie sa fie, in orice scenariu, o optiune.

 

Auto-leasing.ro si parteneriatele avantajoase cu firme de leasing auto

Daca vrei sa beneficiezi de aceasta modalitate de finantare, in timp ce te bucuri de auto rulate Bmw, Mercedes sau alte marci aflat intr-o stare tehnica perfecta, atunci iti recomandam – cu incredere – Auto-leasing.ro. Specialistii de la aceasta companie au experienta pe piata si iti ofera toate avantajele unei tranzactii intr-un mediu controlat.

Te simti in siguranta in fiecare moment, fara niciun risc de a fi inselat, in fata acestei echipe de experti. Sunt pregatiti sa faca fata oricarei cerinte, iar parteneriatele pe care le au cu cele mai mari firme de leasing te vor ajuta sa iti indeplinesti planurile cat mai rapid.

Nu ramane decat un lucru de spus: Drumuri bune!