Nu esti motivat sa iti faci temele? ce trebuie sa faci

Nu esti motivat sa iti faci temele? ce trebuie sa faci Nu esti motivat sa iti faci temele? ce trebuie sa faci

Studenții urăsc să-și facă temele. Dacă sunteți unul dintre studenții care privesc de sus când își fac temele, nu sunteți într-adevăr singuri. Mulți dintre colegii tăi de clasă detestă temele. Dar trebuie să o finalizați la timp și să trimiteți sarcini a doua zi la școală. Nu există scăpare din realitate. Deci, cum vă motivați să faceți temele? Iată cum puteți să vă motivați și să vă împingeți să vă finalizați sarcinile la școală sau la facultate la timp.

AVEȚI MULT TIMP LIBER DUPĂ ȘCOALĂ

Ar fi util dacă ați petrece timp după orele de școală pentru a face ceva planificare. Dacă școala dvs. are o perioadă separată de studiu, ar trebui să vă faceți temele în această perioadă. Încercați să vă completați temele la școală, astfel încât să aveți nevoie să faceți mai puțin acasă. Folosiți timpul liber (în timpul prânzului sau recreului) pentru a vă finaliza temele.

Un mare avantaj al îndeplinirii temelor la școală este că puteți obține cu ușurință ajutorul profesorilor. De asemenea, puteți găsi cărți și materiale de studiu cu ușurință la biblioteca școlii. Finalizați mai întâi cele mai dificile teme și mergeți treptat către cea mai ușoară parte a acesteia.

DESCOMPUNEȚI-VĂ TEMELE

În loc să înțelegeți totul, citiți hărțile, diagramele, titlurile, notele de subsol și rezumatele capitolelor pentru a înțelege subiecte și subiecte complexe din bucăți. Începeți să răspundeți la fiecare întrebare rezolvând-o în părți.

Scrieți prima teză, faceți un prim pas în rezolvarea unei probleme de matematică și continuați pas cu pas. Adăugați o a doua opinie și extindeți-o. Săriți câteva întrebări și faceți-le mai târziu. Doar țineți evidența lucrurilor.

STABILIȚI OBIECTIVE REALISTE ȘI RECOMPENSAȚI-VĂ

Recompensele ne motivează întotdeauna să facem ceva mai bun, să ne îmbunătățim constant și să vizăm recompense mai mari. Trebuie să-ți stabilești obiective realiste și să anunțe și recompense pentru tine. În acest fel, vă puteți lovi pe umăr și vă puteți distra făcând temele.

Trebuie să ții cont doar de un lucru. Nu utilizați alimente la fel de recompense, deoarece puteți ajunge să mâncați în exces, ceea ce nu este bun pentru sănătatea dumneavoastră. Faceți planuri pentru a discuta cu un prieten sau pentru a viziona un film. Cu toate acestea, pentru a realiza acest lucru, trebuie mai întâi să vă finalizați temele.

NU FI PROCRASTINATOR.

Cea mai mare problemă cu studenții de liceu sau de facultate este că aceștia se ocupă cu atât de multe alte lucruri încât abia își pot lua timp pentru teme. Înțelegeți că cu cât vă veți finaliza mai repede temele, cu atât mai devreme puteți sta cu prietenii, conversații sau gestionați timpul pentru alte activități.

Cu alte cuvinte, nu fi un amânator . Completați-vă temele înainte de ora a unsprezecea. Răsfoiți resursele online dacă aveți nevoie de ajutor.

SCRIEȚI RĂSPUNSURILE DVS. STRATEGIC

După ce ați citit și ați înțeles ce vi s-a cerut să scrieți, este timpul să vă apucați de treabă. Scrieți punctele cheie pe care ați planificat să le includeți în răspunsul dvs. Temele la domiciliu devin incredibil de ușoare dacă poți ști ce să scrii și cum să scrii chiar de la început. Din acest motiv, este necesar să aveți o foaie de parcurs clară pentru scriere.

Dacă întreaga dvs. misiune se referă la un teren geografic vast , gândiți-vă la punctele-cheie, secțiunile și sub-capetele drept repere majore. Pentru a scrie răspunsuri mai lungi, este important să scrieți mai întâi punctele și apoi să le extindeți.

ALEARGĂ ÎMPOTRIVA TIMPULUI

După notarea punctelor cheie, trebuie să demonstrați cât de repede sunteți dactilograf. Puteți seta alarme, puteți utiliza un cronometru și puteți urmări întotdeauna o rutină pentru a vă finaliza temele la timp. Amintiți-vă că, dacă nu vă faceți temele la timp și vă grăbiți cu ele mai târziu, s-ar putea să ajungeți să faceți greșeli neprevăzute și prostești. Acesta este motivul pentru care mulți studenți obțin scoruri mici, deoarece copiile pentru temele lor conțin adesea multe greșeli.

Dacă sunteți complet jucat și nu vă mai puteți stresa mintea sau corpul, ar trebui să lăsați meseria profesioniștilor. Căutați pe web pentru a găsi servicii fiabile de asistență pentru teme concepute pentru a ajuta studenții să-și finalizeze temele la timp. De asemenea, puteți discuta cu profesorii și colegii de clasă pentru a obține sfaturi și motivație. Și odată ce veți găsi motivația, veți fi pe o cale rapidă spre succes.