Nu am complexe sau am complexe?

Nu am complexe sau am complexe? Nu am complexe sau am complexe?

In viata de toate zilele nu ai complexe. Te simti mereu in largul tau precum Ally McBeal in fusta ei cea scurta si nu ti-e frica sa-i privesti pe barbati in ochi.

Este intotdeauna de o eleganta desavarsita, iar colegele iti invidiaza aplombul. Cine nu te cunoaste crede ca esti profesoara, medic, directoare de intreprindere… si chiar asa si este. Dar ce pacat! Caci este asa de greu sa te dezbraci in fata barbatului visurilor tale!

Solutia: ia-o incet. In prima seara nu te avanta prea tare spre pat. Alege locurile mai neutre: o terasa, o gradina, un parc, o plimbare cu masina, dar nici prea neutre totusi, atat cat sa dai ocazia unui sarut furat, cat sa-i dai voie sa te dea jos de pe piedestalul pe care stai. Putin ciufulita, cu camasa usor desfacuta Ia gat, iata-te deja mai accesibila si pentru el si pentru tine. Evita sa vorbesti despre ceea ce faci Ia serviciu si adaposteste-te in bratele lui ca sa isi schimbe incet, incet imaginea pe care si-o facuse despre tine: aceasta „working girl” are si ea punctele ei slabe.

Cum sa faci ca sa fie ca in filme?

Ultima oara, acum doi ani, tu si Nicolas ati plecat de Ia film inainte de aparitia genericului. Te-a invitat Ia el: statea intr-un studiou care era si camera si bucatarie. A trebuit sa deschida patul rabatabil. Neonul din chicineta ramasese aprins, iar blugii tai, cam stramti, nu au vrut sa-ti alunece pe solduri. El nu parea prea stanjenit, insa tu nu aveai absolut dfeloc chef ca el sa-ti examineze firele de par de pe picioare, nerase de 15 zile.

Apoi, cand ai mai vazut ca patul scartaia Ia fiecare miscare, nu ai stiut cum sa fugi mai repede din acest cuibusor de nebunii, mormaind un pretext oarecare…

Nu ai ce s-ai faci, nu esti in largul tau! Totul se rezolva, daca iti pregatesti dinainte scenariul si nu te vei mai simti blocata in ultimul moment. Iata 5 reguli de our ca sa ai o reusita completa:

  1. Nu aprinde nici o lumina pentru ca dupa aceea va trebui sa gasesti un motiv plauzibil ca sa o stingi.
  2. Nu gati nimic cu usturoi.
  3. Cumpara-ti ciorapi cu banda elastica pentru ca nu trebuie sa ti-i
  4. Desfa din vreme canapeaua.
  5. Unge canapeaua daca scartaie.

Invita-ti pretendentul Ia tine acasa si propune-i o cina intima la lumina lumanarilor: acestea dau o lumina blanda si se sting dintr-o

suflare. Apoi, mai gandeste-te ca nu poti juca intr-un film ca „Insuportabila nepasare” imbracata in blugi si in adidasi. Nu ai remarcat? Actritele au intotdeauna hainele potrivite momentului…

Nu uita nici fondul muzical care mai atenueaza din caraghisul scartait al patului…