Cele mai bune alimente pentru tenul tau

Cele mai bune alimente pentru tenul tau Cele mai bune alimente pentru tenul tau

Dieta joacă un rol constant în modul în care te simți în interior, dar se reflectă la fel de mult si în exterior. Una dintre cele mai mari dorințe ale noastre este să arătăm cât mai tânăr posibil cât mai mult timp posibil, să avem o piele irezistibilă netedă și limpede și să îmbătrânim cât mai încet. Ei bine, mâncarea joacă un rol major și în acest sens. Iată o listă excelentă cu câteva alimente care au proprietăți anti-îmbătrânire și vă vor păstra un aspect proaspăt și strălucitor!

Ovăz

Glucidele complexe sunt glicemice scăzute, ceea ce înseamnă că nu crește nivelul zahărului din sânge. Alimentele care vă cresc glicemia au adesea zahăr rafinat și sunt cunoscute pentru a crește acneea și ridurile. Ovăzul conține, de asemenea, un produs chimic special pentru plante, care s-a dovedit că. calmează iritarea pielii și previne deteriorarea ei.

Portocale

Nu numai o sursă excelentă de vitamina C, ci sunt ambalate cu apă. Acestea vor hidrata pielea și vor stimula colagenul, menținându-vă pielea suplă și strălucitoare. Grapefruitul roz, roșiile și pătrunjelul au si ele aceste beneficii.

Avocado

Ambalat cu grăsimi monoinsaturate care vă ajută la hidratarea pielii, dar grăsimea crește și absorbția vitaminelor, ceea ce permite ca mai multe vitamine și substanțe nutritive să fie absorbite în piele. Uleiul de măsline, nucile au, de asemenea, acest efect asupra pielii.

Proteinele ajută la producerea și construirea colagenului, iar această proteină de înaltă calitate este o modalitate excelentă de a obține aportul de nutrienți. Este important să păstrați răsucirea cărnii de parcă ar fi prea carbonizată sau arsă, distrugând proprietățile anti-îmbătrânire a cărnii. Ouăle, puiul, tofu-ul, fasolea și peștele contribuie la aceeași dezvoltare a colagenului.