Motive pentru care aveți nevoie de un tratament spa

Motive pentru care aveți nevoie de un tratament spa Motive pentru care aveți nevoie de un tratament spa

Originile stațiunii balneare pot fi trasate în epoca romană, unde apele bogate în minerale erau prezente pentru a oferi tratamente medicinale. Aquae Spadanae a  fost locația primului spa cunoscut folosit de romani pentru băile lor pentru a-și curăța corpurile și așa cum își creduseră întreaga ființă.

Spa-urile și proliferarea lor au evoluat pentru a deveni nu băile deschise care erau, ci ca un remediu individual pentru a calma corpul, mintea și chiar spiritul unei persoane. Spa-ul din timpurile moderne are acum propria sa industrie înfloritoare.

Ceea ce a făcut ca spa-ul să fie renumit în multe țări este promisiunea sa de refacere a sănătății, răsfăț și experiență generală de simțire bună? Bărbații și femeile se răsfățează deopotrivă, deoarece cred în beneficiile unui tratament spa. Și tocmai care sunt motivele specifice pentru care să scapi de stres? Iată cele patru „de ce” de bază.

Ameliorarea durerilor recurente

Mușchii rigizi, spasmele musculare și artrita sunt afecțiuni frecvente care pot fi ameliorate de un centru spa. Procesul implică în mod normal o combinație de masaj și utilizarea de uleiuri minerale, în special în punctele de durere.

Reducerea sau eliminarea toxinelor din organism

Masajele și înmuierea în baie caldă cu infuzie de minerale stimulează puternic sistemul limfatic al organismului, care este responsabil pentru transportul fluidelor în vasele noastre de sânge. Această circulație sanguină îmbunătățită se traduce printr-o funcționare fiziologică mai sănătoasă.

Regenerarea pielii

Tratamentele exfoliante fac minuni pielii nu doar estetic. Ei fac o treabă excelentă, permițând porilor pielii să respire optim, iar celulele pielii să se regenereze în mod natural. Rezultatul nu este doar o strălucire roz și etanșeitate, ci și ameliorarea mâncărimii și a uscăciunii.

Dispunere bună

Un tratament spa ajută la eliberarea substanței chimice a serotoninei în organism, care acționează pentru a menține echilibrul dispoziției. Promovează constricția musculară și transmiterea impulsurilor nervoase, facilitând sentimentul și bunăstarea „fericită”.

După ce ați identificat motivele de bază pentru obținerea acestui spa, sunteți acum gata să alegeți cel mai potrivit tratament pentru dvs. Pentru a obține valoarea banilor, amintiți-vă că trebuie

 

Cunoașteți obiectivul dorit:  doriți să lucrați pe pielea uscată sau poate să scăpați de durerea din mușchi?

Faceți cercetări despre diferitele opțiuni:   există pur și simplu prea multe tipuri de spa-uri și variații care uneori devin confuze. Concentrați-vă doar asupra scopului dvs. de a avea un tratament și asigurați-vă că vă adresați medicului dumneavoastră dacă aveți o afecțiune de sănătate care credeți că ar putea să împiedice tratamentul.

Discutați cu terapeutul dvs. spa:  spuneți terapeutului ce simțiți și ce doriți să realizeze centrul spa

Familiarizați-vă cu meniul oferit: la   fel ca restaurantele, există de obicei o mulțime de tratamente disponibile în meniu. Nu ghici sau presupune nimic bazat pe descriere. Când ceva vă atrage interesul, rugați-l pe terapeutul spa să vă explice ce este și ce face, astfel încât să puteți compara produsele sau ingredientele utilizate, rezultatul dorit și prețul.

Deci, mergeți mai departe și faceți-vă o favoare încercând un centru spa pentru a ști despre ce vorbim. Este întotdeauna benefic pentru sănătate și nu lasă niciodată un efect înălțător.