Metode simple pentru imbunatatirea sanatatii creierului

În noua sa carte, studiile științifice revoluționare ale Dr. D. Amen oferă baza pentru You, Happier , în care el detaliază modurile în care sistemul tău nervos îți poate face sau distruge starea de spirit. El oferă, de asemenea, sfaturi utile pentru a-ți îmbunătăți sentimentul de bunăstare.

Într-un interviu, expertul a discutat despre lucrurile – de la o gustare relaxantă până la o aplicație stimulatoare pentru telefon – despre care el crede că sunt esențiale pentru oricine încearcă să-și îmbunătățească funcționarea cognitivă.

Păstrarea creierului sănătos necesită obiceiuri simple, regulate, spune dr. Amen. El a menționat că iubește o aplicație, Hapibrain, care a fost creată de însuși Dr. Amen. Aplicația este plină de exerciții mentale, inclusiv puzzle-uri, jocuri, meditații ghidate și chestionare care vă vor ajuta să vă mențineți acuitatea mentală non-stop.

Când vine vorba de stimularea creierului dumneavoastră, Dr. Amen favorizează clasicul atemporal Boggle pentru familii. Jocul ajută la exercitarea părții lingvistice a creierului. Dacă vrei să-ți amintești lucruri, să simți emoții, să te abții de la a acționa după impulsuri și să rezolvi probleme, ai nevoie de un lob frontal flexibil, motiv pentru care exercițiul mental este atât de benefic.

Dr. Amen sugerează să încercați pickleball pentru a vă îmbunătăți sănătatea creierului și suntem de acord, mai ales după ce am văzut acest pickleball elegant pe Amazon. Jocul ajută la sănătatea fizică și psihică, potrivit medicului. Jocurile de coordonare care necesită mișcarea împreună a mâinilor, picioarelor și creierului sunt bune pentru creier, deoarece implică cerebelul și influențează procesele automate de învățare.