Mașini elegante de cumpărat cu buget redus

Mașini elegante de cumpărat cu buget redus Mașini elegante de cumpărat cu buget redus

Ați dorit întotdeauna o mașină elegantă? O mașină care te poate face să arăți bogat chiar și fără a fi nevoie să fii bogat? Mașinile de lux pe care le vedem la televizor arată (și sunt) scumpe, dar dacă ar exista mașini super-cool care nu vor sparge banca?

Când bărbații își petrec timpul cercetând piața automobilelor, de obicei iau în considerare lucruri precum performanța, fiabilitatea și economia de combustibil. Cu toate acestea, în majoritatea cazurilor, bărbații aruncă totul pe fereastră pentru a arăta. Dacă doriți o mașină care să nu arate doar bine, ci și să conducă bine, aruncați o privire la aceste 15 mașini elegante pentru bărbați cu un buget redus. (Prețurile cotate sunt estimative).

Honda Civic Si Coupe (24.000 dolari)

Civic Si Coupe are curbe frumoase și elegante, care fac ca mașina să arate bomboană pentru alții. Acest model arată minunat în comparație cu alte modele Civic. Acest model are atașat un spoiler spate, jante din aliaj de 18 inch, un acoperiș lunar și scaune roșii și negre inspirate de cursă.

Mercedes-Benz Clasa CLA (32.000 dolari

Clasa CLA Mercedez-Benz face parte din linia bugetară Mercedez. Această clasă este pentru bărbații care doresc să arate masculin, dar la un preț considerabil. Clasa CLA are o grilă uimitoare cu spate de diamant, stopuri agresive și o caroserie robustă care o face să iasă în evidență printre celelalte mașini de lux de bază.

Mazda MX-5 Miata (30.000 dolari)

Modelele de linie Mazda MX-5 Miata sunt perfecte pentru bărbații care doresc un aspect elegant și tânăr pe drum. MX-5 Miata sunt mai mici, mai largi și mai ușoare în comparație cu celelalte modele MX.

Mini Hardtop (22.000 USD)

Mini Hardtop este o mașină mică, la fel în stilul său. Compania Mini oferă mai mult de 10 milioane de combinații posibile pentru personalizarea Hardtop-ului lor. Personalizările includ culori, dungi, garnituri interioare și modele de roți. Fiecare Hardtop arată diferit de celelalte, făcând Hardtop-ul tău special pe cont propriu.

Volkswagen Tiguan (24.000 dolari)

Tiguan este un vehicul crossover cu garda la sol ridicată și liniile de caroserie robuste, care îl fac să arate ca un SUV tradițional. Cu toate acestea, Tiguan R-Line este mai mult de tip sportiv, cu un spoiler de acoperiș adăugat, rame de ferestre negre lucioase, truse de caroserie și un badging R-Line.

Dodge Dart (16.000 dolari)

Dodge Dart poate arăta ca un sedan tradițional, dar interiorul său inspirat de rasă spune altceva. Interiorul Dart prezintă unul dintre cele mai frumoase și luxoase dintre marea de berline de pe piață. Interiorul este complet cu materiale soft-touch, cusături accent și scaune asemănătoare sportului cu inserții de plasă sport.

Ford Fusion (30.000 dolari)

Linia Ford Fusion este un alt sedan luxos de intrare, care se află în luptă cu BMW și Mercedes. Designul Ford Fusion este comparabil cu mașinile Aston Martin din forma grilei, a farurilor înguste și a liniilor de pe capotă. Fuziunea are, de asemenea, accesorii precum un spoiler spate și jante din aliaj de 18 inci.