Masaj sportiv - Body Safe

masaj sportiv masaj sportiv

Masajul sportiv si Terapia pentru tesuturi moi Masajul sportiv si terapia pentru tesuturi moi este o parte integrata in cadrul serviciilor oferite de salonul Body Safe.

Te putem ajuta sa iti reducem disconfortul si durerile generate de o accidentare sportiva sau chiar si de stresul de zi cu zi.

Cine poate beneficia de masaj sportiv?

Fie ca esti un atlet competitiv, un practicant entuziast al sportului, un calator, un parinte ocupat incercand sa balanseze viata de birou cu cea de acasa, sau pur si simplu daca simti ca petreci prea mult in fata calculatorului, poti simti beneficiile masajului sportiv. In ciuda termenului “masaj sportiv”, cu siguranta nu este nevoie sa fii un entuziast la sportului pentru a simti toate beneficiile acestui tratament.

Redescopera tonusul proaspat, pe masura ce stresul se diminueaza, recastigi energia necesara pe masura ce iti imbunatatesti calitatea vietii.

Ce implica masajul sportiv? Denumit si masaj de regenerare sau masaj pentru tesuturi moi, masajul sportiv este in mod clasic un tip de masaj ferm si poate fi destul de intens. In orice caz, terapeutii nostri calificati vor individualiza fiecare sedinta pe masuna nevoilor si preferintelor fiecaruia.

O sedinta dureaza 45 de minute desi exista optiunea de diminuarea la 30 minute daca ai o nevoie specifica pentru o zona mai restransa (de exemplu pentru glezne). Terapeutii in masaj sportiv ai Body Safe sunt calificati si specializati astfel incat au cunostinte cuprinzatoare ale functionarii corpului, muschilor, tesuturilor si a tehnicilor pentru tesut moale. (Tin sa precizez ca nu au trecut doar printr-un curs de masaj de weekend, astfel iti reasiguram faptul ca esti pe maini bune!) Cum ma pot programa pentru un masaj sportiv?

Programarile pentru masaj sportiv sunt disponibile 6 zile pe saptamana.

De multe avem disponibilitate pentru a te programa in aceeasi zi. Pentru a programa o sesiune de masaj sportiv suna acum la 0755 963 153. Salonul nostru este deschis incepand cu ora 13.00, 6 zile pe saptamana. Vom gasi impreuna momentul potrivit pentru a ne face o vizita. Poti deasemenea sa te programezi online pentru un masaj sportiv aici.

Cat costa o sesiune de masaj sportiv? O sesiune de 45 minute costa 110 lei. Avem o ofera activa pentru masaj sportiv, fiecare a 5-a si a 10-a sedinta de masaj sportiv este gratuita.

Fa-ne o vizita pentru a intra in posesia cardului de reduceri si afla mai multe despre ofertele noastre active aici.

Specialistii terapeuti in masaj ai Salonului Body Safe lucreaza indeaporoape cu fizioterapeuti, terapeuti sportivi si echipa de reabilitare pentru ca tu sa beneficiezi la maxim de cunostintele si exprienta lor indelungata.

Chiar daca durerile si disconfortul sunt rezultatul unei vieti ocupate si stresante sau se datoreaza unei activitati sportive intense, echipa noastra de terapeuti te vor ajuta sa reduci stresul vietii cotidiene si deasemenea sa te simti mai relaxat si pregatit sa faci fata unei vieti active.