Marea Bariera de Corali

Marea Bariera de Corali Marea Bariera de Corali

Unul dintre cele mai remarcabile daruri naturale din Australia, Marea Barieră de Corali este binecuvântată cu frumusețea uluitoare a celui mai mare recif de corali din lume. Reciful conține o abundență de vieți marine și cuprinde peste 3000 de sisteme individuale de recif și cai de corali și literalmente sute de insule tropicale pitorești, cu unele dintre cele mai frumoase plaje aurii, îmbibate de soare.

Datorită frumuseții sale naturale, Marea Barieră de Corali a devenit una dintre cele mai căutate destinații turistice din lume. Un vizitator al Marii Bariere de Corali se poate bucura de multe experiențe, inclusiv snorkelling, scufundări, tururi cu avioane sau elicoptere, bărci goale (auto-navigare) ), vizionare cu barca cu fund de sticlă, semi-submersibile și excursii educaționale, excursii cu nave de croazieră, observarea balenelor și înot cu delfini.

Marea Barieră de Corali este una dintre cele șapte minuni ale lumii naturale și, în timp ce te îndepărtezi de ea și o vezi de la o distanță mai mare, poți înțelege de ce.

Este mai mare decât Marele Zid Chinezesc și singurul lucru viu de pe pământ vizibil din spațiu.

Orase

Queensland este unic printre statele australiene prin faptul că are o serie de capitale de coastă autentice. Acest sentiment de individualitate a făcut ca orașe precum Cairns , Townsville , Rockhampton , Mackay , Bundaberg și Maryborough să fie centre independente care nu se bazează pe Brisbane.

Marea Barieră de Corali are peste 100 de insule, de la insule unice și exotice până la Whitsundays și remarcabilele Insule de Nord. Insulele Marii Bariere de Corali vă vor redefini ideea de paradis.

Hoteluri Cairns

Cairns este destinația perfectă din care puteți explora numeroasele minuni ale Marii Bariere de Corali. Insulele și plajele neatinse, viața sălbatică spectaculoasă și peisajul curat al pădurilor tropicale tropicale din jur - toate accesibile de la Cairns. Cairns are multe hoteluri și stațiuni excelente pentru a se potrivi oricărui buge

Peppers Resort, Airlie Beach

Privind spre insulele Whitsunday, Peppers Coral Coast Resort a fost proiectat special cu verande largi și vederi panoramice incredibile asupra oceanului pentru a spori stilul de viață tropical pentru care este invidiat nordul Queensland. Peppers Coral Coast Resort oferă cele mai elegante și elegante spații de cazare din Airlie Beach, cu 102 apartamente luxoase, cu unul, două și trei dormitoare și trei case cu două etaje