Lucruri pe care nu le stii Jackie Chan

Lucruri pe care nu le stii Jackie Chan Lucruri pe care nu le stii Jackie Chan

Cine este Jackie Chan? Sau poate că ar trebui să ne întrebăm ce este el. El este un actor, un cascador, un regizor și producător de film și este un maestru de arte martiale. El ne-a fermecat lumea cu cascadorii incredibile, abilități impresionante de luptă și de accea toti oameni il apreciaza si il iubesc in acelasi timp. Am găsit cateva lucruri pe care sigur nu le stiti despre el :

Părinții lui

Nu mulți oameni știu despre părinții lui Jackie Chan, așa că vă vom oferi cateva informatii despre familia lui. Tatăl său, Charles, a lucrat ca spion pentru guvernul naționalist chinez. Mama sa, Lee Lee, era o interpretă de muzica care vândea opiu când nu cânta.

Muzica Lui

Corect, nu am menționat acest lucru în introducere, dar nu poate fi trecut cu vederea. Jackie Chan a lansat 20 de albume de când a început în 1984. Credeți sau nu, piesele sale sunt cântate în cantoneză, mandarină, japoneză, taiwaneză și engleză.

Puterea Lui

Fără ajutorul unei duble cascadorii, Chan a realizat câteva cascadorii ridicol de cool. O astfel de ispravă a fost când a spart 12 blocuri de beton cu mâna. Oh, am menționat că ține un ou în același timp? A rămas intact tot timpul.

Cascadoriile sale

Una dintre cele mai nebune cascadorii a lui Jackie Chan a fost o adevărată priveliște de văzut. Actorul a sărit dintr-un avion ... fără parașută! A aterizat deasupra unui balon cu aer cald, în siguranță. Vă puteți imagina să faceți o astfel de cascadorie?

Temerile Lui

S-ar putea să vă întrebați dacă există de fapt ceva de care se teme această legendă. Raspunsul este da'. El a raportat că are o teamă inexplicabilă de două lucruri: ace și vorbit în public. Saritul fără parașută? Încă nicio problemă.

Atenția Lui

În anii 1980 și 1990, Jackie Chan s-a temut că i se va întâmpla ceva lui sau unuia dintre artiștii săi din cauza triadei. Pentru a-și păstra în siguranță pe el și pe cei din jur, el purta arme și chiar o grenadă!

Înregistrările sale

Jackie Chan a adunat o mulțime de premii pentru abilitățile sale de actorie, dar există unul care cu siguranță se remarcă. Cartea Recordurilor Guinness l-a premiat cu „Cele mai multe cascadorii ale unui actor viu”.

Banii lui

Jackie Chan este un om destul de bogat și merită fiecare bănuț din asta. Valoarea sa netă estimată este de 370 de milioane de dolari! Nu este în niciun caz un om egoist. Chan este implicat în 21 de organizații caritabile și 26 de cauze de binefacere din intreaga lume.