Livrare pizza în Iași cu MammaMia! Cum poţi comanda cea mai bună pizza - simplu şi eficient

Livrare pizza în Iași cu MammaMia! Cum poţi comanda cea mai bună pizza - simplu şi eficient Livrare pizza în Iași cu MammaMia! Cum poţi comanda cea mai bună pizza - simplu şi eficient

MammaMia livrează la tine acasă cea mai bună pizza din Iaşi. Este simplu şi eficient. Nu îţi trebuie decât timp ca să te gândeşti care dintre zecile de produse sunt potrivite tine şi să laşi ca chefii noştri să se ocupe de restul.

Mammamia îţi livrează ce vrei, când vrei

Cu un serviciu nonstop de livrare mancare Iași, MammaMia te asigura că nu vei rămâne flămând şi nici nu îţi va lipsi ingredientul secret pentru o petrecere reuşită. Acasă cu familia sau cu prietenii, poţi apela la noi pentru o noapte sau o zi de neuitat.

Din gama noastră variată de pizza îţi poţi alege sortimentul care îţi convine. Dacă eşti indecis/ă, MammaMia îţi oferă posibilitatea de a-ţi crea propria pizza.  Cu cele mai bune ingredente atent alese clienții cu pretenții, Mammamia livrează la tine la uşă în siguranţă şi fără nicio reţinere. Cu plata cash sau cu cardul, pizza dorită de tine este doar la un click distanţă. Instalează aplicaţia de pe Magazin Play, dacă ai Android, sau de pe platforma Apple Store dacă ai iPhone, pizza dorită e mai aproape decât crezi. Desigur, ne puteţi găsi şi pe site-ul mammamia.ro.

Iată gama de pizza de la Mammamia

 Cu o varietate de 28 de produse din pizza, Mammamia îţi oferă un catalog din care îţi poţi alege ceea ce îţi doreşti. Vrei să simţi condimentele picante ale Mexicului? Nimic mai simplu, o pizză Inferno e ceea ce ţi se potriveşte. Dacă doreşti să porneşti într-o călătorie pe ocean, atunci o pizză cu fructe de mare e alegerea potrivită. Vrei să rămâi tradiţional, să simţi gustul de acasă într-un produs de calitate, noi îţi recomandăm pizza iași MammaMia. Eşti gurmandul casei şi mergi pe premisa că cea mai bună legumă este carnea? Opreşte-te, ai ajuns unde trebuie! Avem, nu una, ci două feluri de pizza plină cu carne, Full Meat şi Beef Deluxe. Nu eşti niciun gen de mai sus? Nu e nicio problemă, explică-ne tu |- în - | (cred că am putea scrie ''comentarii'') iar noi ne supunem dorinţelor tale.

Pentru că totul să fie bine, avem şi o promoţie cu o pizză gratis

Comanda de pe site-ul Mammamia şi vei avea parte de o surpriză plăcută. La oricare 4 pizza Extralarge sau 4 pizza XXL comandate primești GRATIS o pizză Extralarge(La alegere între:Mamma Mia, Italian Queen,Vegetală sau Vegetariană) sau 4 deserturi. Vrei să te relaxezi pe terasa Mammamia din Iaşi, poţi veni între ora 7.00 - 12.00 şi pe lângă pizza delicioasă, vei bea o cafea  cu o reducere de 50%!!!*  Reducerea se aplică la toate cafelele espresso şi al americano şi îţi vom oferi şi o brioşă din partea casei.

De ce pizza de la Mammamia

  • Pentru că avem cea mai variată gama de pizza;
  • Pentru că îţi poţi face pizza pe care ţi-o doreşti;
  • Pentru că chefii noştri pun suflet în ceea ce fac;
  • Pentru că nu am fi rezistat atâţia ani pe piaţa dacă nu ofeream, de fiecare dată, calitate şi seriozitate;
  • Pentru ca avem cea mai mare flotă de livratori din Iași, oameni faini și amabili;
  • Pentru că nu trebuie să ne crezi pe cuvânt ci doar să încerci!

 (*ofertă valabilă doar în restaurantele Mamma Mia).