Lipsa banilor al-3 lea motiv de divort

  • Sâmbătă, 19 Iunie 2021
  • Lege
Lipsa banilor al-3 lea motiv de divort Lipsa banilor al-3 lea motiv de divort

După „incompatibilitatea ” și infidelitatea ”problemele banilor ”sunt citate ca fiind una dintre principalele cauze ale deciziei unui cuplu de a divorta, potrivit unui studiu recent.

Acest lucru a spus că este important ca, cuplurile căsătorite să găsească modalități de a aborda subiectul banilor fără ca acestea să provoace conflicte în relația lor.

Din fericire, Christy Bieber, un jurnalist care și-a publicat lucrarea în  International Business Times , Yahoo! Finance și CNN, are câteva sfaturi care decurg din propria experiență în tratarea problemelor financiare cu soțul ei.

Și se pare că este cu adevărat cineva de ascultat, deoarece ea și soțul ei nu s-au luptat niciodată cu privire la bani în cei opt ani de căsătorie.

Primul secret din spatele acestei fapte este că Bieber și soțul ei și-au luat timp să vorbească despre și să cadă de acord asupra marilor lor obiective financiare, cum ar fi economisirea pentru pensionare, modul de cheltuire pentru o casă și construirea de economii de urgență. De fapt, au purtat aceste discuții chiar înainte de a se căsători. Și pentru a ține cont de schimbările mari, cum ar fi un copil, cei doi se reunesc o dată pe an pentru a-și reevalua obiectivele.

După ce s-au stabilit pe un plan larg pentru finanțele lor ca cuplu căsătorit, au automatizat apoi transferurile de bani pentru a-și atinge obiectivele. Potrivit lui Bieber, ea și soțul ei trimit automat bani în conturile respective pentru fonduri ipotecare, economii și pensii în fiecare lună.

Un alt motiv pentru care scriitoarea și soțul ei nu se certă niciodată despre bani este că nu dictează ce face celălalt cu ei. În timp ce ambii contribuie la finanțarea obiectivelor partajate pe termen lung și la plata facturilor, aceștia își păstrează în continuare banii în conturi separate.

Banii din aceste conturi și în cazul în care aceștia se îndreaptă nu sunt aprobați de cealaltă persoană. În cazul lui Bieber, aranjamentul a evoluat din nevoie, atât ea, cât și soțul ei sunt lucrători independenți și își păstrează deja propriile conturi de afaceri.

În cele din urmă, totuși, Bieber atribuie lipsa lor de lupte în bani faptului că ambii sărbătoresc modul diferit de gândire și abordare al celuilalt al problemelor financiare. De exemplu, scriitoarea spune că respectă modul în care soțul ei este mai orientat spre economisire și, în general, este mult mai prudent când vine vorba de bani.

De fapt, Bieber spune că soțul ei a fost cel care a inspirat-o să facă mai mult către economii. Mai mult, ea înțelege că atitudinea lui se datorează doar faptului că el doar îi privește pe amândoi.

În mod similar, a crescut să nu fie îngrijorat de obiceiurile de cheltuieli ale lui Bieber și să aprecieze experiențele uimitoare pe care a cheltuit bani datorită încurajării ei.