Lionel Messi îl critică pe interviu directorului sportiv al Barcelonei, Eric Abidal

  • Miercuri, 5 Februarie 2020
  • Sport
Lionel Messi îl critică pe interviu directorului sportiv al Barcelonei, Eric Abidal Lionel Messi îl critică pe interviu directorului sportiv al Barcelonei, Eric Abidal

Lionel Messi l-a criticat pe directorul sportiv al Barcelonei, Eric Abidal, pentru că a spus că jucătorii nu munceau din greu sub comanda fostul antrenor Ernesto Valverde.

Valverde a fost demis in luna ianuarie 2020  și înlocuit de Quique Setien.

Abidal, fost coechipier al lui Messi, a făcut comentariile într-un interviu acordat ziarului spaniol Diario Sport.

Dar marți,Messi, 32 de ani, a răspuns:„Când vorbești despre jucători, trebuie să dai nume.

Valverde a fost concediat atunci când Barcelona a pierdut locul 1 in La liga.

În interviul din ziar, Abidal spunea:Mulți jucători nu erau mulțumiți sau nu munceau din greu și exista și o problemă de comunicare internă.

Relația dintre antrenor și jucastori a fost întotdeauna bună, dar existău lucruri.

Messi, câștigător al Ballon d’Or, de șase ori, a răspuns pe Instagram, scriind: „Sincer, nu-mi place să fac aceste lucruri, dar cred că oamenii trebuie să fie responsabili pentru meseriile.

"Jucătorii [sunt responsabili] pentru ceea ce se întâmplă pe teren și suntem primii care recunoaștem atunci când nu am fost buni. Șefii departamentului de sport trebuie să își asume responsabilitățile.

În interviul său cu Diario Sport, Abidal a mai spus că crede că Messi este fericit la club și un nou contract pentru talismanul argentinian este în prezent negociat.