Cei Mai Bogați Sportivi Din Toate Timpurile

  • Marţi, 22 Februarie 2022
  • Sport

Când te așezi pentru a urmări un meci de baschet sau fotbal, poți uita cu ușurință cât de bogați sunt toți cei de pe ecran. Adevărul este că a fi un atlet profesionist poate fi unul dintre cele mai bine plătite locuri de muncă din lume. Astăzi vom analiza peste 25 dintre cei mai bogați sportivi ai tuturor timpurilor. Vei fi șocat de cât de mult au făcut acești băieți și fete pentru a face sport!

Wayne Gretzky – 200 de milioane de dolari.

Să începem lista noastră cu unul dintre cei mai mari sportivi ai tuturor timpurilor: Wayne Gretzky. Cunoscut drept „The Great One”, Gretzky este, din punct de vedere statistic, cel mai bun jucător care s-a bucurat vreodată de NHL în istoria acestui sport. Nu aveți nevoie de un cititor psihic online pentru a ști că el este tipul care a definit și popularizat hocheiul. Gretzy a fost plătit frumos pentru contribuțiile sale.

David Robinson – 200 de milioane de dolari.

Cunoscut și sub numele de „Amiralul”, David Robinson a fost atacantul din Hall of Fame pe care se baza San Antonio – înainte ca Tim Duncan să sosească pentru a prelua mantaua. Robinson a jucat peste un deceniu în NBA și, în mod clar, și-a investit bine câștigurile. Puteți paria că o lectură psihică precisă după prima prelungire a contractului ar fi prognozat plăți uriașe în viitor.

Lionel Messi – 280 de milioane de dolari.

Majoritatea americanilor nu-și dau seama că fotbalul european este sportul de jucat pentru a câștiga bani mari. Psihiticii online v-ar putea spune chiar că Lionel Messi este unul dintre cei mai buni câștigători din joc. Messi este tânăr, comercializabil și un talent generațional. Fanii vă pot spune cu ușurință că va fi considerat unul dintre cei mai mari jucători de fotbal care vor înfrunta terenul.

Dale Earnhardt Jr. – 300 de milioane de dolari.

NASCAR este cel mai mare sport din America, dar nimeni nu-și dă seama. Ei bine, când Dale Earnhardt Jr. este în saună după ce și-a luat acasă o altă zi de plată uriașă, probabil își dă seama. Dale Earnhardt Jr. provine din familia NASCAR și cu siguranță îl câștigă.

Alex Rodriguez – 300 de milioane de dolari.

Rodriguez va fi unul dintre cei mai controversați jucători de baseball din toate timpurile. Poți să-i argumentezi locul în Hall of Fame pentru totdeauna, iar oamenii o vor face, dar nu poți să argumentezi contractul lui Rodriguez. A-Rod a obținut cel mai mare contract din istoria MLB în timpul zilelor sale de joc.