Lightning Shop - am lansat o colecție inspirațională de rochii pentru domnișoare de onoare

rochii domnisoare de onoare Lightning - colectia muse rochii domnisoare de onoare Lightning - colectia muse

Lightning Shop este magazinul nostru online destinat exclusiv femeilor care își doresc să poarte piesele vestimentare care le reprezintă. Piese elegante, exclusiviste și realizate cu multă pasiune de către echipa noastră.

Deși activăm pe piață de câțiva ani, ne-am extins în mediul online odată cu pandemia pentru a putea creea și oferi posibilitatea femeilor din întreaga țară, să poarte hainele care exprimă cel mai bine modul lor de a fi.

Trebuie să recunoaștem că toate produsele noastre tind spre a fi elegante, cum este și prima colecție de rochii pentru domnișoare de onoare pe care am lansat-o recent.

Colecția se intitulează Muse și este o colecție inspirațională pentru toate miresele și domnișoarele de onoare din 2021. Emană eleganță, gingășie și rafinament și mai presus de asta reprezintă un ideal al rochiilor de domnișoare de onoare.

Această colecție este inspirată de cele mai apreciate modele de către toate miresele și domnișoarele de onoare care au trecut pragul salonului nostru din Timișoara. Toate rochiile sunt concepute pentru a fi purtate cu plăcere.

Sunt elegante și foarte confortabile, iar fiecare model în parte are o personalitate distinctă. Croiul este simplu, mulat pe corp și în ciuda acestui fapt, se așează perfect pe orice tip de siluetă.

Materialul din care sunt realizate, este dens, elastic și elegant, ce ascunde micile imperfecțiuni. Artificiile din talie și crăpăturile contribuie la crearea unui iluzie de subțiere și alungire ce fac ca aceste rochii să fie alegerea ideală pentru orice domnișoară de onoare.

Toate rochiile din această colecție sunt realizate din același material ce vine pe o paletă largă de culori. Acest lucru le permite mireselor să ofere posibilitatea fiecărei domnișoare de onoare să își aleagă combinația care o reprezintă cel mai bine, păstrând totodată un aspect unitar.

De asemenea, modelele prezentate pot fi personalizate. În funcție de cerințele voastre putem să realizăm rochiile și pe alte culori decât cele menționate, pe mărimi personalizate sau cu accesorii complet diferite.

Despre brandul nostru putem spune că îl definește eleganța. Am dezvoltat în paralel sub-branduri diferite pentru fiecare tip de produs: rochii de gală, rochii domnișoare de onoare, accesorii mireasă, iar Lightning Shop este cel care le aduce laolaltă pe toate.

În magazinul online veți găsi doar produse marca proprie realizate cu multă grijă în atelierele noastre de croitorie din Timișoara. Produse pe care le putem personaliza 100% pentru a se potrivi perfect propriului tău stil.

Te invităm să descoperi produsele noastre și în mod special colecția Muse, de rochii pentru domnișoare de onoare.

De asemenea, echipa noastră îți stă la dispoziție atât telefonic, cât și pe e-mail pentru a-ți oferi consultanța de specialitate și informațiile de care ai nevoie pentru a-ți alege produsul potrivit.