Un leagan pentru bebelusi le va aminti parintilor cum suna linistea

Un leagan pentru bebelusi le va aminti parintilor cum suna linistea Un leagan pentru bebelusi le va aminti parintilor cum suna linistea

Cu un leagan pentru bebelusi, mamica, isi va aminti cum suna linistea, iar micutul isi va dezvolta simturile, se va distra, va uita de colici sau va dormi linistit.

Problema este ca multe tinere mamici nu stiu ce fel de leagan sa aleaga, fiind la prima lor experienta de acest gen. Alegerea, evident, ca fi luata in functie de preferinte, insa trebuie sa indeplineasca anumite cerinte, si mai ales sa nu coste foarte mult. De AICI cei mai multi parinti isi aleg leaganele potrivite. https://conde.ro iti prezinta un ghid despre cum sa alegi un leagan pentru bebelusi.

Ce trebuie sa stim inainte de a cumpara leaganul pentru bebelusul nostru

Cerintele cu privire la un leagan pentru bebelusi sunt cele pe care orice parinte le are:

Sa fie cat mai confortabil – confortul celui mic este cel mai important, cu cat acest leagan de bebelusi va fi mai confortabil, cu atat va reusi sa se linisteasca mai repede. Materialele din care este confectionat acesta trebuie sa fie de calitate superioara, in special pentru ca pielea micutului, si in general a bebelusilor, este hipersensibila.

Sa fie cat mai sigur – pe acelasi loc ca si confortul se situeaza siguranta prichindelului meu. Miscarile pe care leaganul pentru bebelusi le realizeaza trebuie sa fie sigure, astfel incat sa nu existe niciun risc sau accident. Un leagan de bebelusi sigur este cel ce are un sistem sigur de prindere, de exemplu cel in trei puncte format dintr-o bretea care trece peste talia micutului si una care trece printre picioarele acestuia.

Daca aceste aspecte sunt indeplinite atunci nu mai exista niciun dubiu ca respectivul este leaganul potrivit bebelusului meu. Dupa cum am aflat de la alte mamici care au achizitionat acest leaga pentru bebelusi, sunt multe avantaje pe care le poti obtine cu ajutorul acestuia pentru intreaga familie.

Desi prichindelul nostru are doar 3 luni il poate folosi pentru ca exista leagane de bebelusi speciale pentru el si pe care le putem utiliza pana la varsta de 9 luni. Stiu ca odata cu achizitionarea acestuia, relaxarea va fi atat a prichindelului, cat si a noastra, a parintilor, datorita acelei functii magice de leganare care il va linisti chiar si atunci cand durerile cauzate de colici vor fi insuportabile.