Lady GaGa, diva dintr-o alta galaxie

Lady GaGa, diva dintr-o alta galaxie Lady GaGa, diva dintr-o alta galaxie

In showbizul modern aproape totul se reduce la imagineLady GaGa, alias Stefani Germanotta, a invatat la perfectie aceasta lectie, inca de mica cand il imita pe Michael Jackson. Dupa ce si impresionat fanii in fel si chip, cu cele mai trazite costume, machiaje si coafuri, solista ataca din nou cu pictorialul insolit din revista „V”. In tinuta Evei, Lady GaGa s-a lasat fotografiata cu nimic altceva decat o „orbita spatiala” pe cap, accesoriu creat de designerul Nasir Mazhar.  

Ca si cand insolita sedinta foto nu era destul, solista si-a facut aparitia, cu bizarul accesoriu si in emisiunea moderata Ellen DeGeneres, lasand-o cu gura cascata atat pe prezentatoare cat si pe cei din public. ziaruldesibiu.ro iti prezinta o scurte istorie a celebrei cantarete de la inceputuri pana in prezent:

Lady Gaga, Style Icon

Urmand exemplul unor vedete precum Kylie MinogueChristina AguileraGwen Stefani si veterana Madonna, vestite pentru bugetele astronomice pe care le investesc in imagine, Lady GaGa a reusit, in cele din urma, sa-si puna in la colt adversarele.

In 2009, solista a devenit un Style Icon. Niciodata nu ai sa o prinzi pe Lady Gaga in fara un look impecabil: coafura blonda platinata si ochelarii de soare imensi. Solistei ii place sa faca impresie atat pe scena cat si in afara ei.

Inspirata de Pegg Bundy

Lady GaGA a devenit o miza importanta pentru tinerii designerii care vor sa-si faca intrarea in lumea buna a modei. Tinutele insolite create pentru Lady Gaga sunt o reinterpretarea in maniera futurista a modei disco purtata in anii ’80. De altfel solista a recunoscut ca este moda este totul pentru ea. Atunci cand compune o noua piesa se gandeste mai intai la un nou look. Modele care au inspirat-o sunt Donatella Versace si, o sa radeti, Peggy Bundy.

Kylie Minogue, Christina Aguilera si Madonna, divele cameleon

Lady Gaga, pericol public

Gurile rele sunt de parere ca tinutele extravagante o sa-i eclipseze la un moment dat cariera muzicala. Stilul Lady GaGa indelung admirat si comentat s-a dovedit a fi periculos in timpul zilei.

In timp ce bantuia pe strazile Moscovei, solista a trecut printr-o experienta mai mult sau mai putin placuta.

S-a trezit acostata de politisti care au luat-o drept o prostituata. Incidentul nu a fost suficient ca s-o opreasca pe solista din aventurile ei vestimentare.

Cine este cea mai inspirata diva?

Lookul este o miza importanta in industria showbizului. Ce vedeta are cea mai buna imagine si cele mai reusite costume de scena? Lady GaGa, Kylie MinogueMadonna sau Christina Aguilera.