John Travolta și Kelly Preston au vândut cu 18 mil usd casa lor din Los Angeles

John Travolta și Kelly Preston au vândut cu 18 mil usd casa lor din Los Angeles John Travolta și Kelly Preston au vândut cu 18 mil usd casa lor din Los Angeles

Cuplul deține locuința de mai bine de 20 de ani

John Travolta și Kelly Preston s-au despărțit în liniște de conacul lor din Los Angeles, în stil spaniol, pentru 18 milioane de dolari, potrivit înregistrărilor proprietății.

Locuința, în cartierul Brentwood, de lux, a schimbat propietarul pe 6 ianuarie, în ceea ce pare a fi o tranzacție off-market.

Cumpărătorul este un trust legat de managerul  Scott „Scooter” Braun, care deține deja imobilul de 11.100 de metri pătrați chiar alături.

Construită în 1949, casa se află pe un lot mai mare decât de obicei pentru cartier, care se întinde pe mai mult de doi acri, conform informațiilor din trecut. 

De asemenea, are plafoane din grinzi, podele de gresie, manta din piatră importată și o sală de cinema, potrivit Los Angeles Times, care a raportat prima dată vânzarea.

Imaginile aeriene arată o șerpuire care conduce spre un teren mare, peluze verzi, un teren de tenis și o piscină.

Actorul din „Pulp Fiction” și doamna Preston, au deținut casa din 1997, când au plătit 3,5 milioane de dolari pentru achizitia ei. 

Perechea deținea locuința prin accesul lor la „Hawker Investment Trust”, din care surorile domnului Travola sunt enumerate drept fiduciari. 

Travolta, în vârstă de 65 de ani, este binecunoscut pentru că a jucat în „Saturday Night Fever”, „Grease” și mai recent, seria FX „The People v. OJ Simpson: American Crime Story”. 

Kelly Preston, în vârstă de 57 de ani, a jucat în „Jerry Maguire” și „Pisica în pălărie”.

Scott Braun, în vârstă de 38 de ani, este un manager artisti și un director de casa de discuri ai cărui clienți sunt Justin Bieber, Ariana Grande sau Kanye West.