Indicii ca nu e pregatit pentru o relatie serioasa

Indicii ca nu e pregatit pentru o relatie serioasa Indicii ca nu e pregatit pentru o relatie serioasa

Tie ti s-au aprins calcaiele si chiar ti-ai exersat de cateva ori semnatura cu numele lui, dar el pare sa traiasca pe o alta planeta? Escorte 365 iti ofera cateva indicii despre cum sa ii descifrezi comportamentul si cum sa descoperi daca te vrea a lui pe termen nelimitat sau doar pentru serile in care pilota nu reuseste sa-l incalzeasca...

Nu e pregatit pentru o relatie serioasa daca nu i-ai cunoscut inca parintii

Ti-a povestit despre familia lui si despre planurile de a te prezenta lor? Este adevarat ca unii oameni au nevoie de ceva mai mult timp pentru a se asigura ca au ales persoana potrivita si abia apoi isi aduna curajul sa o introduca parintilor. Daca ti-a explicat ca parintii pun presiuni asupra lui cand vine vorba de aleasa inimii, atunci poate ca are un motiv bun sa nu te prezinte inca. In acest caz, poate fi un pas foarte mare pentru el si are nevoie de timp sa analizeze bine lucrurile.

Insa, in cazul in care nu ti-a vorbit niciodata de familia lui pana acum sau nu ti-a dat niciodata un raspuns rezonabil, atunci intreaga situatie miroase cu siguranta a peste stricat. Daca l-ai intrebat cand veti merge sa ii vizitati familia impreuna si de fiecare data a gasit o cale de iesire, atunci poate ca nu este pregatit pentru o relatie serioasa.

Sau poate chiar i-ai cunoscut parintii, dar pare sa nu le fi pomenit vreodata de tine? E posibil sa nu fie complet sigur daca tu esti cea potrivita pentru el sau poate chiar se intalneste cu mai multe fete si tu esti doar o aventura pentru el.

Dupa ce au trecut cateva luni de cand sunteti impreuna cu siguranta ar trebui sa il intrebi de ce isi ascunde familia de tine: ii este rusine cu ei sau nu te vede ca pe o parte din familie?

Nu e pregatit pentru o relatie serioasa daca este inca destul de misterios

Cand suntem pregatiti pentru o relatie serioasa, de obicei spunem sau, cel putin, aratam ca ne simtim confortabil cu o anumita persoana. Perioada de tranzitie de la o aventura la o relatie serioasa, de obicei, este marcata de o incredere mai mare intre parteneri, ceea ce inseamna ca va impartasiti reciproc punctul de vedere asupra lumii si gandurile care va trec prin minte. Daca partenerul tau nu s-a deschis inca in fata ta, nu este neaparat un lucru rau. Poate ca nu ii sta in caracter sau pur si simplu nu este in stare sa se relaxeze la fel de mult ca tine.

Totusi, este firesc ca discutiile voastre sa devina mai relaxate si sa atinga temeri mai profunde, de exemplu sa va faceti planuri comune pentru viitor. Daca partenerul tau este in continuare foarte tacut, atunci poate are secrete intunecate, poate te inseala sau esti doar o alta fata pentru el. Multi barbati apeleaza la site-uri de matrimoniale pentru a gasi fete si femei disponibile pentru aventuri.

Gandeste-te cat de aproape esti cu adevarat de el: simti ca il cunosti mai bine sau inca traieste in lumea lui in care tu nu ai permisiunea sa intri?

Nu e pregatit pentru o relatie serioasa daca iti da impresia ca e inca singur

Inca petrece de multe ori numai cu prietenii si doar rareori decide sa iasa cu tine? Decide vreodata in favoarea ta in locul prietenilor lui? Te suna rar dupa o intalnire? Poate inca se gandeste la el ca la un barbat singur sau cel putin nu se simte serios implicat intr-o relatie.

Daca nu foloseste niciodata cuvantul magic "noi", atunci asta este un semn clar ca voi doi nu existati in capul lui ca un cuplu serios. Se gandeste la voi ca la doi oameni care se distreaza impreuna, dar atata tot. Chiar daca este indragostit de tine, nu exista nici o garantie ca vrea sa se implice. Daca nu se schimba in cateva luni, mai bine incepi sa te gandesti la avantajele vietii de una singura.