Imprimeuri 2021 ce se va poarta

Tendintele de imprimeuri pentru anul 2021 sunt atat inspirationale, cat si interesante, cu modele care evidentiaza cu adevarat silueta si controleaza fluxul ochiului. De asemenea, intalnim imprimeuri must-have pentru vara, cum ar fi imprimeuri florale, imprimeuri tropicale, buline, imprimeuri grafice, imprimeuri sah si carouri, printre altele.

Purtarea de imprimeuri ar trebui sa fie o parte distractiva a imbracamintei si, prin urmare, am analizat cele mai bune tendinte de imprimeuri din viitoarele colectii de moda din 2021 pentru a va inspira.  Gasirea imprimeului perfect este ca si cum ati gasi accesoriul perfect si avem multe de ales datorita ingeniozitatii designerilor.

Unele dintre tendintele de imprimeuri din 2021 contin imprimeuri de designer atat de complexe si creative, incat probabil ca vor fi o tendinta foarte mult timp. Ne bucuram cu placere de revenirea clasicelor favorite, in timp ce intentionam sa cumparam pentru dulapurile noastre noile imprimeuri pentru anotimpurile viitoare.

Imprimeuri 2021 – ce se poarta in acest an

Culorile din 2021 se reflecta in gama tipografica din nuantele si culorile frumoase create care spala printurile si tesaturile in nuante bogate in pasteluri. .

Imprimeuri 2021 florale

Motivele florale apar usor dizolvate si diluate ca finisaje de acuarela, confera flori indraznete cu un efect delicat abstractizat.

Culorile rosiatice si filigranele murdare atenueaza printurile florale.Nuantele tropicale apar pe fundaluri albe stralucitoare.Potrivite pentru stilurile contemporane.

Imprimeuri 2021 tribale

Aspectul tribal evolueaza intr-o noua eleganta si sofisticare printr-o paleta monocroma rigida, desene liniare subtiri si simple motive grafice.

Forme geometrice simplificate vin in culori curate in doua tonuri.Imprimeurile alb-negru urmeaza formularele minimaliste.Modelele in ansamblu creeaza iluziile optice inspirate de stilul etnic.

Imprimeuri 2021 nautice

Inspiratiile nautice continua puternic in primavara / vara anului 2021, cu o estetica grafica moderna care se adreseaza tuturor grupurilor de varsta.

Temele nautice clasice sunt improspatate prin imprimeuri grafice.Teme de peisaj marin si motive maritime functioneaza bine pentru piata de tineret.Tonuri de albastru intaresc vibratia cool, de evadare.

Imprimeuri tropicale

Pentru oricine cauta sa isi intensifice jocul de moda floral, imprimeurile tropicale sunt foarte trendy anul acesta. Florile de hibiscus asteptate si frunzele de palmier, au preluat cu adevarat colectiile de moda, mult mai mult decat oricine a anticipat. Daca floralele si pastelurile nu sunt de ajuns, puteti fi indrazneti cu alegerea unor imprimeuri tropicale.