Elimina aceste 4 stereotipuri vestimentare cu Trends by Adina Buzatu

Elimina aceste 4 stereotipuri vestimentare cu Trends by Adina Buzatu Elimina aceste 4 stereotipuri vestimentare cu Trends by Adina Buzatu

Desi exista un drum lung pentru a face moda total lipsita de gen si androgina, barbatii au reusit sa incalce unele reguli de moda si stereotipuri de gen atunci cand vine vorba de stil, iar reteaua de magazin Trends by Adina Buzatu ne confirma inca o data acest lucru.

In zilele noastre, unele stereotipuri de moda care obisnuiau sa fie respinse de barbati sunt acum imbratisate si de ei. Astfel, creatoarea de moda nr. 1 in Romania  Adina Buzatu inspira sute de barbati sa nu le fie frica de culori precum roz, turcoaz sau mov, si nici de imprimeuri indraznete, ceea ce este absolut fantastic!

Iata 4 stereotipuri de moda pentru barbati care au disparut de mult si sunt oficial, excluse pentru totdeauna:

  • Roz poarta doar fetele

Sectiunea pentru barbati din orice magazin de imbracaminte Trends Adina Buzatu nu mai este plictisitoare cum erau candva magazinele pentru barbati, garderoba carora era compusa doar din culori neutre precum albastru, gri, alb, maro si negru.

Astazi, barbatii se simt confortabil sa experimenteze cu nuante de roz, rosu si chiar neon. Exista chiar si tinute si costume de nunta in roz pe care le-am vazut purtate de celebritati.

  • Barbatii nu poarta imprimeuri

Vorbind ca hainele barbatesti plictisitoare de acum 100 de ani, ne bucuram ca acum nu mai este vorba de asa ceva. Din contra, un barbat poate purta atat haine viu colorate, cat si cu imprimeuri indraznete, atragand atentia celor din jur.

  • Florile nu sunt „barbatesti”

De ce trebuie sa asociem o imprimare cu un singur gen? Imprimeul floral este perfect pentru vara, imbracaminte de plaja si nu este limitat la un singur gen.

Din fericire, camasile si tricourile florale au fost una dintre tendintele de top in materie de imbracaminte pentru barbati de cativa ani, iar barbatii imbratiseaza acest imprimeu perfect de vara asa cum ar trebui sa fie.

  • Barbatii nu poarta bijuterii

Inca un stereotip total gresit! Barbatii poarta bijuterii inca din epoca de piatra. Cu toate acestea, dintr-o data a devenit o chestie de femei si barbatii au fost ridiculizati pentru ca purtau coliere, bratari sau inele.

Astazi acest lucru este acum primit si privit normal de toata lumea. Ba din contra, o bijuterie infrumuseteaza orice tinuta.

Astfel, rupand tiparele si stereotipurile te poti simti tu insuti. Nu-ti fie frica sa experimentezi si sa fii in voga in fiecare zi!