Aceste exerciții iți vor strânge talia

Tonifierea și strângerea taliei și a oblicurilor oferă instantaneu unui cadru mai mic și, bineînțeles, sunt o parte importantă a secțiunii abdominale. Aceste exerciții vă vor ajuta să strângeți aspectul oblicelor, dar vă vor consolida pur și simplu nucleul. De ce este important să vă consolidați nucleul? Nucleul dvs. este fundamental în aproape fiecare exercițiu pe care îl faceți, fie că este vorba de greutăți, ghemuituri sau chiar o presă pe bancă, cel mai important fiind că baza dvs. este și pentru poziția dvs. Aceste exerciții îți vor lovi oblicii chiar în formă și cea mai bună parte este că vizează și alți mușchi, îi adaugă în rutina ta de ab și să vedem rezultatele!

 

Biciclete Crunches

Acestea sunt adevărate îmbunătățiri ab, bicicletele vizează și dvs. oblicurile și vă mențin întregul corp în mișcare, ceea ce înseamnă că veți arde mai multe calorii decât în ​​alte exerciții. Ritmul cardiac este adesea crescut. Un sfat extraordinar este să faci 20 de croșete lente de bicicletă și apoi 20 de repede - vei simți grav arsura.

Dumbell Side Bend

Folosirea unei gantere ridicate în timp ce o utilizați pentru a vă cântări este cel mai bun mod de a combate acest ucigaș oblic. Vă orientați oblicurile externe și interne cu acesta, mitul despre faptul că acest lucru nu funcționează este, de asemenea, neadevărat.

Foarte atingători

Atingerile călcâiului vă ajută să strângeți toată fața ab și vă pot strânge talia în acest sens. Dacă sunteți în căutarea unei figuri de clepsidră, acest exercițiu vă va ajuta cu siguranță. Unii îl numesc și „pinguinul”.

Oblic Crunch

Crăpătura oblică vizează peretele stomacului, iar oblicurile îți strânge miezul, vizează și spatele și îți modifică echilibrul și flexibilitatea în timp ce faci totul. De asemenea, sunt mai ușori decât arată, așa că nu vă fie teamă să le încercați. Păstrarea picioarelor drepte este cu adevărat importantă în acest exercițiu.