Idei de cadouri care aprind dragostea de Sf.Valentin

Idei de cadouri care aprind dragostea de Sf.Valentin Idei de cadouri care aprind dragostea de Sf.Valentin

Cat de curand, indragostitii din toate colturile lumii isi vor face mici daruri si vor celebra Ziua Sfantului Valentin. Iata cateva idei de cadouri pentru aceasta zi, care v-ar putea determina sa va iubiti mai mult. Site-ul kmarket va ofera cateva idei de cadouri pentru Ziua Indragostitilor:

Cuvinte care merg la inima

Vorbele dulci cu substrat adanc merg usor la sufletul celui drag. Daca nu ai nicio inspiratie in privinta declaratiilor de dragoste pe care i le poti face, i-ai putea oferi acest cadou. Este vorba de cartea ’’365 de citate cu si despre iubire’’ pe care o gasesti pe Libris.ro la pret redus. De la 47.9 lei la 37.36 lei.

Sarut fresh

Stiati ca exista o pasta de dinti special creata pentru indragostiti? Este vorba de SPLAT LOVE, o pasta de dinti fina, rosie, cu o aroma bogata de zmeura si extract de seminte de Perilla, o planta folosita in bucataria traditionala japoneza, care exercita un efect antiinflamator si previne aparitia si dezvoltarea bacteriilor carigene.Datorita ingredientului cheie pe baza de extract de lemn dulce, care este un antiseptic patentat, pasta de dinti LOVE ofera o protectie eficienta impotriva virusului Herpes. Pret ei este de 24.99 lei.

Preludiu si rasfat senzual

O lenjerie intima senzuala si sofisticata din matase si dantela purtata de ea poate sa fie un cadou pentru amandoi. Iata piese de lenjerie gasim in noua colectie de la M&S la pretul de 139 - sutienul si 69 - slipul. 

Un obiect de decor valoros si romantic

''Sa nu ma uiti'' este mesajul pe care il transmite un astfel de cadou, pentru ca acest obiect ii va aminti mereu de persoana de la care l-a primit. Si poate sa fie chiar un imbold sa va mutati impreuna si sa va construiti cuibusorul de nebunii. Il gasiti la Galeria AraArt la pretul de 300 de euro.

Weekend romantic si fertil la Sovata

Pentru cuplurile care isi doresc copii si nu reusesc in aceasta directie, exista o solutie care nu implica fertilizarea in vitro. Daca nu stiati apa din Lacul Ursu de la Sovata este una miraculoasa, care poate rezolva problemele ginecologice prin tratamente cu apa sarata si namol extrase din lac. Rata de succes in obtinerea sarcinilor la baza de tratament Danubius-Sovata este de 18,5%, pe un lot de cca 700 paciente, examinate in perioada 2013-2014.

Pacientele au beneficiat numai de tratament natural cu apa sarata si namol extrase din Lacul Ursu, fara alte tratamente gen hormoni sintetici de stimulare sau alte interventii, dupa investigarea detaliata a cauzelor personale de infertilitate.