Hoteluri in destinatii fantastice unde trebuie sa va cazati, partea-2-a

Hoteluri in destinatii fantastice unde trebuie sa va cazati, partea-2-a Hoteluri in destinatii fantastice unde trebuie sa va cazati, partea-2-a

Hotel Casello di Casole - A Timbers Resort, Italia

Italia a fost întotdeauna un loc de vacanță. Există numeroase destinații izbitoare care sunt „obligatorii” în Italia, iar Hotelul Casselo este situat într-una dintre ele.

Casole d'Elsa este locația faimosului templu toscan antic, iar Hotelul Casselo este la doar câteva străzi distanță de această clădire istorică. Fermele restaurate sunt împrăștiate pe toată întinderea întinsă a terenului. Dacă doriți să vă bucurați de vin, mâncare și lux de clasă mondială, atunci această locație este o vizită obligatorie

 Sabi Sand, Africa de Sud

La Parcul Național Kruger, acest hotel elegant se întinde în depărtare. O vizită la această destinație este de a privi câmpiile africane, experiența de safari Umkumbe și multe alte structuri construite special pentru a vă ajuta să înțelegeți viața sălbatică africană în timp ce vă bucurați de lux.

Dacă doriți să vedeți faimosul râu Sabi sau Aeroportul Skukuza, atunci sunteți la doar 11 km distanță de acest hotel.

Four Seasons Tented Camp - Chiang Rai, Thailanda

Ceea ce face Hotelul Four Seasons Tented Camp atât de special este locația sa. Este situat chiar în mijlocul „Triunghiului de Aur”, care se află în imediata apropiere a râurilor unite care traversează Myanmar, Laos și Thailanda.

Hotelul în sine este o frumusețe. Decorul fermecător cu teme din secolul al XIX-lea împodobește toate camerele mobilate cu mobilier manual. Corturile cu aer condiționat au un număr de aproximativ 15, iar intimitatea personală este garantată.

The Lodge at Glendorn - Bradford, Pennsylvania

Una dintre cele mai memorabile și izbitoare destinații din lume este Bradford și se datorează atracțiilor sale turistice; site-ul Grupului de Dezvoltare Economică din Irak, Muzeul Național al Presei și Bradford Interchange. Din păcate, într-o locație atât de populară este situat unul dintre hotelurile uimitoare din lume, Lodge at Glendorn.

Montaj Kapalua Bay Lahaina - Maui, Hawaii

Ceea ce este frapant la locația acestui hotel este numărul de repere care îl înconjoară. Toate sunt la o distanță medie de mers pe jos de aproximativ 10 minute de hotel. Doriți un hotel de clasă mondială de unde să aveți acces la In Napali, plaja Kapalua, plaja Oneloa, DT Fleming Beach Park și Golful Honolua? Vizitați Montage Kapalua pentru o experiență memorabilă.

Alpina Gstaad - Gstaad, Elveția

Gstaad este o destinație obligatorie de vizitat. Nu este de mirare de ce celebritățile și oamenii regali au făcut din acesta un punct frecvent de vacanță. Acest lucru s-ar putea datora munților fermecători care se înalță peste Alpii Elvețieni sau pârtiile de toate nivelurile, traseele de fond sau zonele de schi care sunt accesibile prin telecabine.

Alpina Gstaad de la sine este un hotel de clasă mondială. Personal amabil, decor interior frumos și piscine puternice în aer liber - are totul pentru a-l face un hotel de cinci stele.

Peninsula Shanghai, China

Ai auzit de Bund în agitatul district Huangpu? Acest hotel din peninsula Shanghai este chiar vizavi de această locație renumită. Există multe centre comerciale de ultimă generație în acest district, toate pentru a face din acesta o locație de referință în lume.

Sabi Sand Game Reserve - Africa de Sud

Una dintre cele mai bune, dacă nu chiar cea mai bună rezervație generală de joc din Africa este Singita Sabi Sand chiar în imediata apropiere a Parcului Național Kruger. Observarea faunei sălbatice africane, inclusiv a leoparzilor, este un fenomen frecvent în această locație. Hotelul se întinde pe o suprafață de peste 45000 de acri.

London Marriott Hotel County Hall - Londra, Anglia

De la hotelul Marriott, puteți admira vederea la Big Ben sau la râul Tamisa. La doar 4 minute de mers pe jos de hotel se află London Eye, în timp ce stația Waterloo și Big Ben sunt la doar 8 minute.

Hotelul Marriott are minibaruri rafinate, steakhouse, piscină interioară, spa, centru de fitness și 12 săli de ședințe.