Hoteluri in destinatii fantastice unde trebuie sa va cazati

Hoteluri in destinatii fantastice unde trebuie sa va cazati Hoteluri in destinatii fantastice unde trebuie sa va cazati

St. Regis Bali - Nusa Dua, Indonezia

Nu este de mirare de ce acest hotel se numără printre primele 50 de stațiuni din întreaga lume și printre primele 5 din continentul Asiei. Această stațiune premiată merită fiecare distincție pe care o primește. Are 123 de camere uimitoare cu dimensiuni standard de 9932 picioare și este plantat pe aproximativ 9 hectare de teren! Asta nu este tot ce există.

St Regis Resort are vile private în Nusa Dua, prin care aveți acces autentic la plaja de nisip alb neatinsă și fermecătoare. 

Casa Serengeti, Singita Grumeti, Tanzania

Vrei o vacanță cu familia și / sau prietenii? Căutați un loc cu relaxare de clasă mondială (atât în ​​interior, cât și în aer liber)? Apoi Serengeti House vine cu toate răspunsurile posibile. Situată în savana tanzaniană, o vizită la Serengeti este o vizită la habitatul natural al faunei sălbatice africane - unde vă veți bucura de privirea celor mai multe animale sălbatice africane care se plimbă în mediul lor natural. Transformați-vă vacanța într-o combinație de safari și lux, deoarece vă puteți întoarce pentru a vă bucura de sala de sport completă a hotelului, sala media, piscina și terenul de tenis după o excursie în jurul savanei.

Pillars House, Chiang Mai, Thailanda

Structura originală a acestui site a fost construită acum mai bine de 125 de ani. Astăzi, această structură magnific restaurată se dovedește a fi un punct între frumusețea clasică și arhitectura modernă. Situat în Chiang Mai, în interior, 137 de stâlpi au aproximativ 30 de camere de lux mobilate cu paturi king-size. O privire din cameră vă va privi spre grădina frumos îngrijită. De asemenea, vă recomandăm să savurați delicatese locale sau occidentale la cele două restaurante din locație, fiecare specializându-se într-unul dintre felurile de mâncare. În timpul liber, puteți să vă mutați în salonul pentru pian sau să savurați băuturi la bar sau să vizitați piscina de 25 de metri.

Nam Hai, Vietnam

De veacuri, Vietnamul a fost o atracție turistică datorită plajei sale Nam Hai, care se întâmplă să fie pe Forbes ca „cea mai bună plajă din lume”. această destinație este un loc cu care te poți lăuda cu toți cei care nu au fost acolo; chiar în mijlocul a trei situri ale Patrimoniului Mondial UNESCO: orașul imperial Hue, orașul antic Hoi An și templul Fiului Meu. Hotelul este renumit pentru dimensiunea sa, 4500 de palmieri de cocos, piscine la malul mării (3) și aproximativ 100 de vile care sunt amenajate în conformitate cu strategiile feng shui.

Hotel Nayara, Costa Rica

Pentru turiștii care doresc să se bucure de experiența junglelor luxuriante și a pădurilor tropicale curate din Costa Rica, atunci trebuie să vizitați hotelul, centrul spa și grădinile Nayara aflate chiar în mijlocul Parcului Național Vulcan Arenal.

Hotelul Katikies, Santorini, Grecia

Santorini este un loc în care toată lumea vrea să fie. Frumusețea izbitoare a mării albastre care înconjoară această insulă poate fi observată clar de la Hotelul Katikies. Hotelul este la doar câteva minute distanță de muzeul naval, castelul Oia, plaja Cape Columbo și plaja Baxedes. Pe site-ul hotelului, există facilități precum centru comercial, camere de masaj, spa și servicii de concierge.

Gateway Canyon Resorts and Spa - Gateway, Colorado

Gateway Canyon este unul dintre hotelurile cu care se mândrește America. Acest hotel de lux este înconjurat de Colorado Welcome Center, Town Park, Ouray Hot Springs Pool, Glenwood Springs Center for the Arts, Colorado National Monument și South Mountain. Hotelul este alcătuit din 72 de cabine care sunt aranjate cu atenție pe două etaje. Cele trei restaurante și baruri, precum și serviciul spa, asigură că există ceva pentru toată lumea care se găsește în această locație.