Horoscop zodii 2020

Horoscop zodii 2020 Horoscop zodii 2020

Horoscopul 2020 va preocupa? Sunteti interesat sa stiti ce anume va tine 2020 in ceea ce priveste dragostea, casatoria, banii, familia, cariera si sanatatea? Daca acesta este cazul, atunci ati ajuns la locul potrivit. Va vom prezenta in continuare horoscopul zodiilor pentru anul 2020.

Multe semne zodiacale vor alege sa incalce toate regulile, restrictiile si pozitiile pe care le-au suspendat pana acum si, de data aceasta, vor opera singure. Acestea sunt horoscopurile personale care va sunt oferite pentru a satisface diferitele nevoi ale vietii voastre, cum ar fi iubirea, relatiile, cariera, finantele, sanatatea, calatoriile etc.

Se dovedeste ca noul an este enervant, Dar ne aduce promisiuni mari datorita miscarilor planetelor din februarie. Va fi o coalitie de 60 de grade intre Jupiter in Capricorn si Neptun in Pesti. Aceasta va fi o inspiratie pentru unele semne zodiacale. Tranzitia lui Jupiter va fi potrivita pentru fiecare dintre Taur, Rac, Fecioara, Scorpion, Capricorn si Pesti.

La sfarsitul lunii martie 2020, Saturn va parasi Capricornul catre Varsator, unde va fi pe partea patrata (90 de grade) cu Uranus in Taur. Aceasta va fi o perioada de rebeliune si un apel la independenta si libertate. Aceasta va fi o latura foarte pozitiva pentru Leu, Balanta, Varsator si Sagetator. Cu toate acestea, Scorpionul Taur va fi afectat negativ. Mai tarziu, Jupiter si Saturn vor coincide (0 grade) si acest lucru va fi bun pentru toate semnele Zodiacului. Vezi aici horoscopul pentru fiecare zodie in parte.

Preziceri pentru horoscopul semnelor de aer 2020

Veti avea parte de mult ,,timp bun" pentru a va dezvolta interesele personale pe parcursul anului si veti putea atrage potentiali parteneri in viata personala sau profesionala, de asemenea, viata sociala si veti putea face mai multe pe tot parcursul anului, asa ca veti obtine o multime de resurse financiare de-a lungul intregului an.

Preziceri pentru horoscopul semnelor de foc 2020

Un an promitator pentru semnele de aer, va exista stabilitate si succes in viata lor datorita intentiilor de cooperare si abilitatilor de comunicare bune. Nu exista dezavantaje majore pana in 2020, deci veti face modificari la pasul dvs. In general, anul va fi un moment favorabil pentru toate problemele.

Preziceri pentru horoscopul semnelor de pamant 2020

Noul an va fi o perioada foarte sensibila. Si vei avea avantaje datorita puterii tale. Mai ales inceputuri noi. Unii dintre voi va veti casatori, altii vor primi o cariera noua, altii pot incepe o afacere noua. 2020, va promite ca veti avea un inceput excelent intr-o perioada frumoasa si profitabila.

Preziceri pentru horoscopul semnelor de apa 2020

Miscarea planetelor anunta semnele de apa, Rac, Scorpion si Pesti, cu schimbari fatidice importante si evenimente mult asteptate, in timp ce Gemenii se indreapta spre Rac, astfel incat semnele de apa traiesc fericite aceasta perioada.

Horoscop pentru 2020 

Conform proiectiilor anuale, unii oameni se vor concentra pe distractie, placere si hobby-uri, in acelasi timp in care altii isi vor folosi creativitatea, ambitia si increderea pentru a initia proiecte personale si / sau mai enorme.

Anul 2020 este foarte critic pentru ca marcheaza inceputul unei noi ere: conjunctia dintre Jupiter si Saturn initiaza un nou ciclu de 20 de ani. Aceasta conjunctie va lua regiunea si va avea in principal impact asupra semnelor de apa (Rac, Scorpion si Pesti).

Relatia dintre planetele si locatia lor ne va afecta viata si va determina intr-o oarecare masura personalitatea noastra.

2020 in iubire

Daca doriti sa incepeti o relatie pe termen lung, aveti toate sansele sa reusiti! Cu toate acestea, daca vrei doar sa te distrezi, acesta este si momentul potrivit. Pe masura ce trec zilele, ar trebui sa iei in considerare serios reorganizarea si stabilizarea vietii tale emotionale.

Anul acesta vei avea pericolul sa-ti intelegi adevaratii amici, pe cei pe care i-ai putea asuma si care ar putea fi prin fata ta toata viata. Daca inca nu v-ati determinat sufletul pereche, acesti amici va pot ajuta. La inceputul anului, este posibil ca unele prietenii sa se sfarame.

Cat despre cei care inca nu si-au gasit partenerul de viata, acum vor putea face acest lucru. Dar fii atent cum conduci aceasta relatie, armonia trebuie mentinuta in relatie, deoarece vor aparea doua eclipse.

In septembrie, Marte va impulsiona moralul. Daca nu aveti parteneri in viata, o persoana importanta ar putea aparea acum. De asemenea, pot aparea unele vraji de gelozie.