Horoscop chinezesc 2020

Horoscop chinezesc 2020 Horoscop chinezesc 2020

Anul sobolanului vine imediat dupa Anul porcului pamantului (2019)! Anii sobolanului sunt: 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020 si 2032. 

Vor aparea noi oportunitati de a gasi dragoste adevarata si de a castiga mai multi bani. Anul 2020 va avea succes pentru cei care vor profita de toate sansele sa apara pe tot parcursul anului. Anul 2020 este destul de provocator, in special din punct de vedere al sanatatii, dar si din punct de vedere financiar, cu obstacole, impedimente si situatii imprevizibile, care vor aparea in principal in prima jumatate a anului. Aceasta situatie este cauzata de energia negativa a Flying Star 5 anuala, steaua distrugerii si a dezastrelor, care va avea o influenta puternica in timpul sobolanului metalic. Forta vitala este slaba, motiv pentru care anul acesta te-ai putea simti destul de stresat, chiar si de lucruri mici. Veti observa progrese lente in proiectele dvs., motiv pentru care trebuie sa aveti incredere in puterea voastra si veti reusi sa duceti totul la un scop favorabil. In prima jumatate a anului, veti avea mai mult timp liber si veti putea sa va odihniti si sa va faceti planuri pentru viitor. Veti consolida relatia cu partenerul de viata si veti petrece mai mult timp cu copiii. 

Anul 2020 este sub influenta Flying Star 2, care este pozitionata in sud, provocand tot felul de probleme de sanatate. Anul Sobolanului metalic este dificil si plin de obstacole pentru zodiile zodiacale de apa, dar celelalte semne vor intalni si multe obstacole pe parcursul anului, asa ca trebuie sa fie mai precaute ca niciodata.

Semnele Metal se vor confrunta cu multe momente dificile si vor fi nevoiti sa lupte cu inversunare pentru drepturile lor. Anul Sobolanului are suisuri si coborasuri, dar nimic din valoare nu vine niciodata usor. Pe parcursul celei de-a doua jumatati a anului, sanatatea semnelor zodiacale chineze va fi mult imbunatatita, energia si starea lor de viata revenind in vigoare deplina. Veti avea greutati cand veti fi pusi in situatia de a lua decizii. Nu lasati frica sa va ingrozeasca mintea si sufletul. Aveti incredere in intuitie (vezi horoscop astrologic 2020 pe https://foxi.ro/articol/horoscop)!

Cariera si avere

Anul Sobolanului 2020 este sub semnul elementului astral Metal, spre deosebire de Anul Porcilor, care a fost sub elementul Pamant. Toate actiunile initiate in acest an sunt determinate de succes. Trebuie sa-ti urmezi obiectivele cu incredere si determinare. Proiectele pentru viitor trebuie sa fie bine calculate si gandite, iar sobolanul ii va forta pe Dragoni si Iepuri sa ia mai multe masuri de siguranta si sa se gandeasca la mai multe planuri de rezerva atunci cand vor lua masuri. Nimic nu trebuie lasat la voia intamplarii in 2020, iar banii, castigurile, intreprinderile si cariera trebuie protejate. Semnele Ox si Maimuta trebuie sa fie atenti si sa nu faca investitii riscante, fara a se baza pe ajutorul financiar din alta parte sau o crestere a salariului, care poate sa nu vina la timp. In 2020, majoritatea semnelor zodiacale vor fi obligate sa se bazeze pe resursele lor, iar castigurile pe care le-au acumulat in ultima perioada vor constitui economii consistente pentru viitor. In primele luni ale anului, trebuie sa va pregatiti mental pentru noi responsabilitati, dar vestea buna este ca aveti tot ce aveti nevoie pentru a depasi eventualele dificultati in acest an, astfel incat sa va puteti bucura de succes. Trebuie sa fii neobosit pentru a-ti indeplini obiectivele si nu te lasa niciodata descurajat de esec, probleme sau dificultati. Se va dovedi a fi destul de nerezonabil, inflexibil si incapatanat, trebuie sa te bazezi pe puterea ta si sa rezolvi eventualele probleme pe cont propriu.

Iubire

Semnele Dragon, Capra si Caine trebuie sa fie la fel de precaute in dragoste, precum sunt in protejarea banilor si a muncii lor. Este o perioada in care se vor apropia de familia lor si vor avea ocazia sa petreaca mai mult timp de calitate cu ei. Cei care sunt tentati sa faca unele schimbari mari in viata lor sentimentala li se recomanda sa astepte vremuri mai pasnice, deoarece anul acesta va fi tulburat, iar ghinionul le poate strica toate planurile. Anul 2020 va fi plin de evenimente si multi oameni vor trebui sa aleaga intre dragoste si interese personale, pasiune si ambitie. Cei care se confrunta cu probleme in relatiile de cuplu vor fi la un pas de la divort, dupa cum avertizeaza Horoscopul chinezesc in 2020. Cativa dintre ei vor reusi sa-si salveze casatoriile. Cei care nu sunt siguri de loialitatea partenerilor lor se vor confrunta si cu provocari in dragoste. Surprizele mai putin placute pot aparea oricand, dar nu trebuie sa asculte tot felul de barfe. Daca au o relatie deschisa si cinstita, nimic nu le va deranja linistea.