Forari puturi cu scopul de epuisamente/asecari/desecari

foraje epuisamente foraje epuisamente

Firma noastra executa cu cea mai mare responsabilitate si profesionalism servicii de foraje pentru epuisamente/desecari la preturi avantajoase.

In general un foraj epuisament se foloseste pentru micsorarea panzei freatice in sensul ca se cobora panza freatica pentru a se putea executa lucrarile specifice acesteia precum constructia unei linii de metrou, fundatii de bloc.

Acestea sunt executate cu o norma de securitate, anume ca acestea sa nu fie lasate in stratul de nisip fiindca apa extrasa cu pompele submersibile de debit marit si fiindca nisipil poate varia in diametru iar nisipul cel fin strica pompele si nisipul in general acest lucru duce la dezafectarea pompei iar cand o pompa se dezafecteaza apa o sa iese cu presiune afara si inunda incinta. Apa iesita la suprafata cu presiunea are aspectul unei fantani arteziene. Acest lucru duce instant la firele de curent care provoaca scurcircuit si in acelasi timp se pot electrocuta muncitori, inginerii si persoanele care se afla in incinta sapaturi SI UNEORI LA MOARTE.

 Daca sunt respectate toate normele de protectie nu se ajunge acolo si totul poate decurge normal

 Putem oferi si pompe de extractie a apei si suport la cerere.

 Ulterior dupa ce se face totul puturile absorbante se pot folosi ca piloni de sustinere si intarire a structurii, acest lucru marind si rezistenta cladiri sau constructii in sine, dublu avantaj.

 Ne puteti contacta si gasi pe site-ul nostru zipfor.club unde ne puteti contacta telefonic sau prin intermediul unei cereri si noi va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.