Florile in kituri pictura pe numere si semnificatia lor secreta

  • Joi, 31 Martie 2022
  • Artă
Florile in kituri pictura pe numere si semnificatia lor secreta Florile in kituri pictura pe numere si semnificatia lor secreta

Nu este suficient sa stii sa tii o pensula in mana pentru a deveni artist. O adevarata opera de arta poarta o intreaga poveste, o gandire filozofica profunda. Dar nu se va deschide niciodata profanului. Trebuie sa continui sa cauti, sa nu te multumesti cu plutirea la suprafata pentru a dezvalui adevaratul sens al operei de arta prin kituri pictura numere.

Un kit pictura numere poate ascunde in el diverse imagini, insa, unele dintre cele mai preferate sunt florile.

Modelele traditionale si destul de comune ale florilor dintr-o vaza pot capata o cu totul alta semnificatie, atunci cand descoperi sensul ascuns al unei anumite flori. Tinand cont de faptul ca motivele botanice sunt observate de la o opera de arta la alta si sunt prezente si in kituri pictura numere, in general, poti privi diferit picturile cu flori.

Florile prezente in picturi

Oamenii au fost constienti de frumusetea si maretia florilor inca din cele mai vechi timpuri. Era imposibil sa ne imaginam o sarbatoare, o miscare ceremoniala sau un banchet fara o abundenta de ghirlande si buchete vii. Mai mult, aceasta tendinta si-a luat nastere in diferite culturi in momente diferite, separat. Florile au salutat nasterea unei noi persoane si l-au urmat dupa moarte. Si daca cercetatorii au ales calea studierii si utilizarii unei varietati de plante, atunci lucratorii de arta le-au imortalizat pe panza.

Florile au jucat adesea nu doar un rol decorativ, ci si un rol simbolic in picturile marilor artisti. Unii dintre ei isi puteau permite sa infatiseze trandafiri, pur si simplu pentru ca erau preferatii, dar pentru majoritatea, aceste flori sunt un simbol al iubirii. Nu-ma-uita a fost scris pentru a denota constanta, flori de feriga – cu cereri de misticism. Frumusetea zambilelorbujorului si narciselor a capatat o semnificatie mitologica deosebita. Cu toate acestea, trandafirii sunt cei care, fara indoiala, au devenit personajele floristice preferate in natura moarta si pictura seculara.

Astfel, multe flori in pictura pot fi gasite si in secolul al XIX-lea. In aceeasi perioada, in picturile artistilor au inceput sa apara flori complet inimaginabile. Au fost chemati sa aduca un sens deosebit de profund artelor plastice si, prin frumusetea lor, uneori depaseau ceea ce crease natura.

Simbolismul floral in arta plastica

Florile din pictura artistilor contemporani pastreaza semnificatia simbolica impusa din timpuri imemoriale. Pe viitor, observand flori in tablouri si cunoscandu-le sensul, vei dezvalui mult mai pe deplin ce au pus autorii in ele.

Cu toate acestea, imaginile cu flori au fost folosite nu numai pentru a dezvalui intriga sau personajul. Chiar si natura moarta florala era plina de o semnificatie profunda speciala. S-ar parea ca sunt concepute pentru a deveni un ornament, pentru a surprinde momentul, prospetimea si frumusetea obiectelor din jur. Cu toate acestea, aceasta este inca pictura, flori care intotdeauna ne ajuta sa privim mai profund opera de arta.