Fapte putin cunoscute despre Betty White

Fapte putin cunoscute despre Betty White Fapte putin cunoscute despre Betty White

Cine nu știe cine este Betty White? Suntem siguri că ai auzit de actrița hilară la un moment dat sau altul. Ea și-a sărbătorit de curând 97 de ani! Cat de tare e asta? În cinstea acestei minunate ocazii, am decis să adunăm câteva fapte amuzante despre renumita actriță pe care poate nu le cunoașteți.

Doar Betty

Când întâlnești pe cineva pe nume Betty, probabil ai presupune că numele lor complet era Elizabeth, nu? Ei bine, în acest caz particular, te-ai înșela. Numele complet al lui Betty este, de fapt, Betty. Motivul pentru aceasta a fost că părinții ei au vrut să evite toate poreclele posibile pentru Elizabeth, așa că au decis să o numească Betty mai degrabă decât Elizabeth.

Titular record mondial Guinness

S-ar putea ca acest lucru să nu vă surprindă, dar Betty White este deținătoare a recordului mondial Guinness! Este oficial femeia cu cea mai lungă carieră TV ca animatoare. Cariera sa a durat peste 70 de ani și contează! Bună cale, Betty!

Iubitor de animale

De parcă nu am iubit-o suficient pe actriță, acest lucru ne-a făcut să o iubim doar mai mult. Betty este un imens iubitor de animale. De fapt, iubește animalele atât de mult, încât a refuzat rolul mamei lui Helen Hunt în As Good As It Gets, deoarece a existat o scenă în care un cățeluș a fost împins în spatele unei rufe.

Cea mai veche gazdă SNL

Până în prezent, Betty White este cea mai în vârstă persoană care a găzduit un episod din Saturday Night Live . Pe atunci, avea 88 de ani când a găzduit spectacolul. După cum se dovedește, inițial nu a vrut să facă spectacolul de teamă că a fost prea provocator. După ce a renunțat la producător de trei ori, a acceptat în cele din urmă să o facă. Băiete, ne bucurăm că a făcut-o!

Rose Nylund

Știați că Betty a interpretat același personaj numit Rose Nylund în patru emisiuni TV diferite? A apărut în The Golden Palace în 1992, The Golden Girls în 1985, Nurses în 1991 și Empty Nest în 1988.

Voluntar al doilea război mondial

Înainte de începerea carierei sale de actorie, Betty a fost membră a serviciilor voluntare pentru femei americane în timpul celui de-al doilea război mondial. A condus un camion PX.

Ingrijitor zoo?

În timpul unui interviu din 2012, Betty a recunoscut că visase să fie zoologă când era tânără. Cu toate acestea, la momentul respectiv, locul de muncă nu era disponibil pentru femei.

Primarul

Ați crede că Betty White a fost primarul onorific al Hollywood-ului în 1955? Da, este adevarat! A fi prima femeie care a produs un sitcom a dus la primăria de onoare.

A treia oară este farmecul

Betty a fost căsătorită de trei ori, dar, potrivit ei, a treia căsătorie a fost adevărata afacere. Ea și al treilea soț al ei, Allen Ludden, au petrecut optsprezece ani împreună, până la moartea sa prematură în 1981 din cauza cancerului de stomac.

Autor

Din moment ce Betty este atât de talentată, nu ne mirăm că este și o mare scriitoare. De fapt, până acum a scris șase cărți! Ultimul ei se numea Dacă mă întrebi: (Și bineînțeles că nu vei) .