Excursia Perfectă De 3 Zile În Islanda

  • Duminică, 20 Februarie 2022
  • Turism

Deși s-ar putea să crezi că este prea frumos pentru a fi adevărat, o excursie de trei zile în Islanda este tot ce ai nevoie pentru a avea o aventură incredibilă, care te va face să fii martor la mai multe minuni naturale într-un singur weekend. În doar trei zile, vei putea explora un oraș important, vei experimenta aventură și vei avea un timp de relaxare. Vrei să afli cum? Urmați acest itinerariu

Deși s-ar putea să crezi că este prea frumos pentru a fi adevărat, o excursie de trei zile în Islanda este tot ce ai nevoie pentru a avea o aventură incredibilă, care te va face să fii martor la mai multe minuni naturale într-un singur weekend. În doar trei zile, vei putea explora un oraș important, vei experimenta aventură și vei avea un timp de relaxare. Vrei să afli cum? Urmați acest itinerariu.

Ziua 1

Puteți alege să vă îndreptați spre noul Sky Lagoon, să vă bucurați de prânz acolo și apoi să vă plimbați prin frumosul oraș Reykjavik. Vă puteți bucura de cafea la Sandholt și asigurați-vă că luați o chiflă incredibilă de scorțișoară la Brauð & Co.

Sky Lagoon este o piscină geotermală care se află la aproximativ 15 minute de centrul orașului. Este mai mic decât Laguna Albastră, dar este situat chiar pe ocean, creând o priveliște superbă de privit. Există, de asemenea, un bar la piscină și o saună pe malul oceanului, cu o fereastră din tavan până la podea, cu vederi uimitoare.

Dacă vrei mai mult o zi plină de aventuri, poți verifica și dacă ai ocazia să vezi lavă topită, ceea ce este absolut incredibil. Mergeți la vulcanul Geldingadalir dacă aveți șansa de a vedea lava topită în direct.

Drumul în zonă are o lungime de aproximativ 9 mile și variază de la ușor la moderat în dificultate. Încercați să bugetați aproximativ patru ore pentru întreaga călătorie.

Ziua 2

Puteți începe ziua cu o cafea la Reykjavik Roasters. Bucurați-vă de băutura acolo sau luați-o cu dvs. în timp ce explorați minunatul oraș de pe litoral. Unele locuri de vizitat obligatoriu includ biserica Hallgrímskirkja, care are o înălțime de 244 de picioare, care vizitează Expoziția Așezării și vizitarea străzii Rainbow dintre Bergstaðastræti și Laugavegur.

Mergeți la faimoasa Lagună Albastră pentru a vă bucura de piscinele private cu apa albastră strălucitoare, care este atât de uimitoare de văzut. Vă puteți bucura de centrul spa complet acolo, unde veți fi încurajat să purtați halatul de baie, chiar și la ceaiul gratuit de după-amiază.

Asigurați-vă că faceți rezervări la Moss, restaurantul rafinat al unității. Aici, meniurile de degustare sunt singura opțiune, dar toate includ ingrediente proaspete, de sezon, pentru a vă asigura că aveți cea mai bună experiență culinară posibilă. Unele feluri de mâncare, inclusiv mielul lor, sunt gătite pe piatra de lavă de la vulcanul Geldingadalir.

Ziua 3

După micul dejun, luați în considerare un masaj plutitor la Laguna Albastră. Este o experiență incredibilă ca nimeni alta și vei fi pe deplin relaxat în ultima ta zi în această țară frumoasă.

Profită de o ultimă baie în Laguna Albastră și bucură-te de apa caldă cât poți. Aveți timp suficient pentru a vă relaxa înainte de a pleca cu zborul înapoi acasă. Dacă doriți să faceți fotografii, luați în considerare o husă rezistentă la apă pentru telefon.