Este partenerul potrivit pentru tine?

Este partenerul potrivit pentru tine? Este partenerul potrivit pentru tine?

Poti fi proaspat indragostita si convinsa ca el este partenerul potrivit pentru tine, dar trebuie sa te gandesti serios la urmatoarea intrebare: ce face ca un barbat sa fie potrivit pentru tine? Site-ul iti ofera cateva linii directoare dupa care poti sa te ghidezi. Sa vedem care sunt:

Partenerul potrivit pentru tine stie cum sa te faca sa razi si te asculta

Partenerul potrivit pentru tine te face sa te simti relaxata, satisfacuta de cine esti si linistita. Este o persoana care te face sa zambesti cu usurinta si cu care poti fi exact cine esti tu. Daca ai sentimentul ca nu i-ar placea caracterul tau, acest lucru cu siguranta are de-a face cu incompatibilitatea personalitatilor voastre.

Este important ca partenerul tau sa nu duca lipsa de incredere in sine, dar nu trebuie nici sa fie arogant. Ar fi perfect sa se simta bine in pielea lui, pentru ca energia pozitiva pe care o emana va va afecta si relatia. Un barbat care este plin de sine si abia te observa pe tine sau oricine altcineva, ori caruia ii pare in mod constant rau pentru el insusi, fara nici o indoiala nu este partenerul potrivit pentru tine.

Pentru a te simti iubita, trebuie sa te gandesti daca noul tau partener va putea sa iti ofere acest lucru. Partenerul potrivit este cel care face efortul de a te face fericita, fiiind de departe mult mai important sa stie cum sa se apropie de tine decat sa te copleseasca cu daruri. Acest lucru este legat de empatie si abilitatea de a te ingriji de alte persoane, atribute pe care o persoana pur si simplu le are sau nu.

Partenerul potrivit pentru tine este un barbat care te respecta pe tine, cat si secretele si intimitatea pe care le impartasiti si care incearca sa rezolve problemele mai intai cu tine si nu cu mama sau cu prietenii lui. Femeile iubesc barbatii care arata ca sunt intr-o anumita masura ludici si care stiu sa se bucure de viata, dar chiar si numai acestea nu dovedesc ca este partenerul potrivit pentru tine.

Confruntarea greselilor tale cu ale lui

Care sunt greselile lui? Si esti intr-adevar pregatita sa traiesti cu ele? Sunt aceste obiceiuri, pe care le intelegi, inofensive sau nu poti sa-i suporti anumite tipuri de comportament, cum ar fi fumatul, flirtul cu alte fete Constanta sau din orice alta zona din tara sau jocurile de noroc?

Trebuie sa tii cont de faptul ca in cativa ani el nu va fi o persoana total diferita si nu, nu-l vei putea schimba. In acelasi timp, asteptarile tale trebuie sa fie realiste, din moment ce partenerul potrivit pentru tine nu inseamna barbatul ideal - nu exista barbatul ideal.

Nici tu nu esti perfecta si de aceea trebuie sa incerci sa vezi cum reactioneaza el in zilele tale proaste, la starile tale negative si la furie. Este intelegator, stie cum sa te calmeze sau te face si mai nervoasa, inrautatindu-ti trasaturile negative si exacerbandu-ti starea de spirit? In acest caz, nu este partenerul potrivit pentru tine, din moment ce sunteti fie incompatibili, fie are asteptari nerealiste ale unei femei perfecte, tacute si docile.

Persoana potrivita pentru tine este cineva pe care reusesti sa cunosti foarte bine

Desi toti avem micile noastre secrete, este ciudat totusi sa nu stii prea multe despre partenerul tau. Ti-a spus unde a mers la scoala, care e relatia cu parintii sai si cu se ocupa anume la serviciu? Chiar daca este un barbat timid, acestea sunt elementele de baza pe care ti le poate impartasi si este foarte neobisnuit sa nu vrea sa imparta cu tine cea mai mare parte a vietii sale.

Poate are ceva de ascuns sau este atat de rezervat crezand ca nu vei ajunge niciodata sa-l cunosti. Intreaba-te daca vrei sa investesti timp intr-o relatie in care esti singura care isi arata adevaratele culori.

Psihologii sugereaza sa-ti cunosti partenerul pe baza comportamentului lui in situatii specifice. Urmareste-l in timp ce vorbeste cu prietenii si membrii familiei: le arata respect sau este arogant si ii ridiculizeaza? Cum reactioneaza cand ti se face rau? Are grija de tine, este atent si ingaduitor sau este nepasator si indiferent? Acestea sunt situatiile care iti pot spune foarte multe despre latura sa emotionala si empatica.

Si cum reactioneaza cand ceva nu merge conform planurilor sale? Este iritabil sau calm, ori complet rece? Care dintre aceste reactii te-ar supara pe termen lung? Desigur, definita partenerului potrivit depinde si de caracteristicile tale, avand in vedere ca fiecare femeie are perspectiva sa unica asupra partenerului potrivit.

Cu toate acestea, daca recapitulam, ar trebui sa cauti sa existe compatibilitate intre tine si partenerul tau, care include mai presus de toate similitudine in raspunsurile voastre emotionale si cel putin partial in ceea ce priveste hobby-urile voastre, precum si planurile pentru viitorul vostru impreuna.